Inlägg från: Anonym (snäll) |Visa alla inlägg
  • Anonym (snäll)

    Killen i kassan på Ica stör mig!

    Anonym (Usch..) skrev 2014-12-28 14:26:27 följande:

    Hej!

    Ja, jag handlar ofta på Ica där jag bor. Där jobbar även en kille som har blivit så jävla jobbig! Jag brydde mig inte i början, tänkte att han är väl trevlig och pratar med alla kunder. Nu stör jag mig som fan.

    Han vet vad jag heter då han bad om leg en gång. Så säger han alltid när jag ska betala eller när han ser mig i kassan. ''Hej Vanessa''. Låter som att vi känner varandra eller något. Han säger alltid hur fin jag är. Förra veckan sa han att han tycker det är sexigt med tjejer som har långt blont hår. Vem säger ens sånt? Tröttnade så mycket så jag sa att jag tycker det är avtändande med killar som sitter på Ica. Han trodde att jag ''retades'' med honom då och han bara skrattade. Han pratar om allt och inget. Okej, fine. Detta var kanske inte så farligt men igår när jag var i affären hände det ''värsta''. 

    Jag är inte jättelång så jag håller på och sträcker mig för att nå en sak som står högt upp. Sen helt plötsligt känner jag någon som trycker sig mot mig så jag vänder mig om och så fortsätter han trycka sig emot mig och så luktar han typ bakom mitt öra och säger att han kan hjälpa mig med vad jag vill. Knuffar bara bort honom och springer ut ur affären. Blir helt chockad! Okej, jag visste att han var konstig men så jävla konstig. Vill inte ens gå till den affären mer! Vafan är det för fel på folk..?


    Var bor du? I en liten avkrok i det inre av Norrland där det spelas mycket banjo?
  • Anonym (snäll)
    MxMeNow skrev 2014-12-29 13:07:06 följande:
    Väligt lågt gjort att springa till chefen innan du talat med honom och varit tydlig med hur du upplever hans beteende.
    Och lågt av chefen att tro på TS? Antar att ord står mot ord om det inte finns vittnen?. Talar TS sanning? Kanske, kanske inte. Kan man få folk man bara råkar ogilla kickade genom att falskt anklaga dem för det ena med det tredje?
  • Anonym (snäll)
    Anonym (Usch..) skrev 2014-12-29 13:32:20 följande:
    MxMeNow skrev 2014-12-29 13:07:06 följande:
    Väligt lågt gjort att springa till chefen innan du talat med honom och varit tydlig med hur du upplever hans beteende.
    Jag sa till hans chef hur han betett sig emot mig, chefen tyckte inte det var okej alls. Jag har sagt att jag inte velat ge ut mitt nummer till honom, när han frågat om jag vill ses har jag sagt nej. Har aldrig flörtat tillbaka och jag har visat noll intresse så han vet att jag inte var intresserad. Jag hade tänkt säga till på skarpen men så hände detta med att han tryckte in mig i hyllan, och luktade på mig och sa äckliga saker. Då hade jag ingen lust att göra det tydligt för honom att hans beteende inte var okej, jag tror han fattar det. Man trycker inte upp kunder mot hyllorna.

    Jag vet att tjejer spelar, och leker inte intresserade. Jag är inte sån! 

    Får jag en stalker efter mig så kommer det ju inte bli kul för honom. Han gick över en gräns när han tog på mig. 

    Ja, jag borde sagt till på skarpen direkt. Det håller jag med om men jag trodde aldrig han skulle göra något sånt. 

    Och chefen trodde direkt på din historia? 
  • Anonym (snäll)
    Anonym (Usch..) skrev 2014-12-29 13:37:37 följande:
    Somsagt, chefen hade pratat med killen och efter det avgjort. Killen sa inte emot och det finns vittnen. Hans kollegor exempelvis. Finns två kassor och det brukar oftast sitta en tjej i andra och hon har märkt att jag tycker han är jobbig. Dom har väl övervakningskameror i butiken också? Mm, precis. Om dom tvivlar på vad han gjorde så är det bara att kolla. 
    Okej! Ja nu är han ju borta så du får säkerligen handla ifred i fortsättningen.
  • Anonym (snäll)
    Anonym (En mor) skrev 2014-12-29 14:26:58 följande:
    Inte någon av oss vet vad som verkligen hände, men hur hade det sett ut i en omvänd situation? Tänk din son åker ut på jobbet bara för att någon tjej känner sig störd av honom. Skulle du vara lika entusiastiskt då?
  • Anonym (snäll)

    Det kan vara spännande att fantisera om kassören på ICA om man har lite dålig fantasi! 

  • Anonym (snäll)
    Nellee skrev 2014-12-29 14:50:06 följande:

    Undrar hur situationen sett ut som det var en kille som klagade. Hade tjejen i kassan fått kicken då?

    Jag tycker att du borde ha pratat med honom istället för att direkt lubba till chefen, han kanske helt hade missuppfattat dig eftersom du inte sa ifrån. Sedan Vanessa måste jag bara fråga vad du har för sexigt jobb eftersom du anser att det är avtändande men män som jobbar på ICA? 


  • Anonym (snäll)
    Anonym (En mor) skrev 2014-12-29 14:53:59 följande:
    Det gör jag också och jag går ännu längre än så. Det låter lite som tråden "jag gick till chefen dagen efter företagsfesten för att hon sa att hon älskar mig fast jag är lycklig gift och chefen sa upp henne på en gång". Nonsens. Varken någon i chefsposition eller personalansvarig säger upp någon enbart för att någon ringer dit. Då kan ju ringa vem som helst. Visst kan man ha ett "problem"möte tillsammans, men nu verkade det ju inte precis som om ts någonsin har träffat någon personalansvarig och ändå blev killen visp, bara sparkat.
    Dubbeltumme UPP
  • Anonym (snäll)

    Men nu är ju killen sparkad så allt är ju frid och fröjd? På lösa grunder om man frågar mig, som inte är arbetsgivare, men som inser vad ett jobb betyder och jag skulle inte sparka ngn direkt för att det ringer ett hysteriskt fruntimmer.

  • Anonym (snäll)
    Fennyxx skrev 2014-12-29 21:30:12 följande:

    Bisarrt att det finns de som försvarar killens trakasserier och tafsande. Klart att man ska kunna handla utan burka och tårgasspray.


    Ta det lugnt. Om nu TS talar sanning (många trådar här är ju fejk) så kan vi utgå ifrån att det fanns/funnits EN(1) misslyckad rekrytering till en ICA-butik. EN (1) kassör som löpt amok och börjar tafsa på kunderna (hahahaha) skrämmande men Vanessa är väl så sexig så det .............bubblar.
  • Anonym (snäll)
    Anonym (skruv lös) skrev 2014-12-29 20:40:34 följande:
    Haha detta är absolut sant. Kan säga företaget också eftersom jag inte arbetar kvar där!

    Undrar dock var du själv arbetar eller om du ens arbetar!
    Företaget? Är det inte ICA detta handlar om? Och en ICA-butik i en större stad dessutom enligt TS och det råkar slumpa sig så att just DU vet vilken butik det handlar om för att du arbetat där tidigare. Riktigt mysko. (hahahahahahahahaha) Skärp dig. Detta är förvisso FL men det finns väl gränser ändå
  • Anonym (snäll)
    Anonym (Usch..) skrev 2014-12-30 09:56:19 följande:
    Jag håller med om att jag borde sagt något tidigare och det ångrar jag nu. Jag trodde aldrig att han skulle röra mig och när han gjorde det gick jag till chefen. Hade aldrig sprungit till chefen om han ''bara'' sagt saker till mig sådär och förmodligen när jag tröttnat så hade jag sagt till på skarpen men så hände det där. 

    Nej, jag är inte 14. Jag är 18 och kan säga till själv. Jag är inte van att behöva säga till på skarpen, jag är van att killar kommer fram men har aldrig varit med om en kille som inte lyssnar när man säger ''Nej, jag vill inte ge ut mitt nummer'' eller ''Jag är inte intresserad''. Jag tyckte det var jobbigt att säga till honom.
    Men nu lilla hjärtat har ju chefen kickat honom och du kan handla i lugn och ro i fortsättningen. Jag kan nästan garantera........99,9% säkerhet att du aldrig kommer att bli utsatt för sexuella övergrepp på ICA i fortsättningen för det är.............EXTREMT SÄLLSYNT. Tro mig.
  • Anonym (snäll)
    Anonym (Snällare) skrev 2014-12-30 13:24:42 följande:
    Jag tror du är extremt sällsynt.
    Eeeee.....och det betyder vad gäller det förmodade antalet sexövergrepp begångna av manliga kassörer på ICA? 
  • Anonym (snäll)
    Förkunnaren skrev 2014-12-30 10:04:32 följande:
    Bry dig inte om praktarslena i den här tråden: du gjorde helt rätt, jag skulle också ha gjort så.

    Han hade inte haft någon rätt att göra som han gjorde om du så hade gått omkring naken på ICA. Det är inte ditt fel.
    Så du tänker att vi "praktarslen" som svarat i denna eminenta tråd inte borde gjort det? När man startar en tråd här på FL så måste man väl inse att "som man ropar i skogen får man svar" (gammalt ordspråk som överlevt i mansåldrar för att det är så sant)
  • Anonym (snäll)
    Anonym (hilfe) skrev 2014-12-30 15:01:25 följande:
    Utan praktarslen blir det rätt tråkiga trådar. Så ni har definitivt en roll att fylla.
    Ja men se där. Utan praktarslen och folk som tror på precis vad som helst! så fanns inte FL. Ibland blir det ju bra diskussioner mitt i allt trams och strunt så det finns positiva inslag.
Svar på tråden Killen i kassan på Ica stör mig!