• markstrom

    vi som vill plussa under 2015!

    Hejsan!

    Det är så att jag har en oerhörd längtan efter barn, och vi har "jobbat" på det sedan i början av november. Jag tänkte att de kunde vara kul att följas åt på resan till plusset och dela våra erfarenheter,tankar,symptom. och allt annat det kan vara. :)
    Hoppas någon vill vara med och följa med på vägen! jag och min sambo  satsar stenhårt på ett + under 2015 :D 

    tack för mig! 

  • Svar på tråden vi som vill plussa under 2015!
  • markstrom

    Angienena:: hej! Jag tog ut min mirena spiral 23 oktober och fick en blödning 25 oktober som varade i 5 dagar. Sen dess har mensen lyst med sin frånvaro ; ( hade dock äl 5-6 december enligt äl-stickor så vi mös på extra mycket då. Väntade in mensen den 19/12! Men den dök ej upp . Har dock gjort grav test nån gång då och då men det visar negativt. Men vi jobbar på det :) ska ringa gyn imorgon och höra om det är normalt att de kan vara så samt att jag ska köpa äl-stickor ;) hur gammal är du? Lycka till ! Kram :)

  • markstrom

    Nisopa: hej! Jag är 28 :) har kört med äl-stickor sen jag tog ut spiralen i oktober, jag blir lite manisk av det tror jag man väntar bara in den där glada gubben :) jag hade bim den 19/12 lycka till!:) emcemo: välkommen jo man blir besviken när det visar negativt :( men vi kämpar på visst?:) jag har enlict beräkningarna äl igen kring den andra januari så ska köpa äl-stickor imorgon. Kram på er allihop. Jag bor förresten i piteå :)

  • markstrom

    Nisopa: hej! Jag är 28 :) har kört med äl-stickor sen jag tog ut spiralen i oktober, jag blir lite manisk av det tror jag man väntar bara in den där glada gubben :) jag hade bim den 19/12 lycka till!:) emcemo: välkommen jo man blir besviken när det visar negativt :( men vi kämpar på visst?:) jag har enligt beräkningarna äl igen kring den andra januari så ska köpa äl-stickor imorgon. Kram på er allihop. Jag bor förresten i piteå :)

  • markstrom

    Lillisa: Välkommen!  jag kör med Cl-ägglossningstester så jag kan inte svara på din fråga. :/ Lycka till!

    emcemo; Lycka till! :D 

    Trasdockan85: Lycka till! :D 

  • markstrom

    martina 27år

    2 försöket (andra effektiva)

    Äl 2/1-15

    Bimden 16/1 - 15 

    :)))

    Nu kör vi så de ryker;D 

     Är det någon av er btw som har erfarenhet av  mirena spiral?

    kram! 

  • markstrom

    är de nån som har haft känningar av pirrningar/ilningar kring naveltrakten? :0
    jag har haft det både igår och idag 

  • markstrom

    Jag fick min period i förrgår!  första gången sen jag tog ut min hormonspiral i oktober, så nu  jäklar är vi på gång på riktigt snart! :D 

    hur går det  för er andra? ;D 

  • markstrom

    Hallå! Så roligt för alla er som plussar :) jag är på bim-21 dock visar hemma test och test hos bm negativt :( så vet inte alls vad de beror på. Tycker dock jag har en konstig värk i magen från och till?

Svar på tråden vi som vill plussa under 2015!