Inlägg från: Alsa2010 |Visa alla inlägg
  • Alsa2010

    3:e barnet bf september

    Jag hoppar gärna med här om man får? Plussade i fredags efter ett negativt test i måndags, fick missfall för två månader sedan så är lite nervös men väldigt glad.. Har en kille född 2011 och en tjej född 2013.

    Är det bara jag som har så himla mycket starkare symptom denna graviditet? Har dom två tidigare graviditeterna inte känt något alls och nu mår jag både illa och har mycket molvärk/växtvärk..

  • Alsa2010
    mami0912 skrev 2015-01-11 16:40:03 följande:
    Här har du en till som har mer symptom. Jag har mer molvärk denna gången men vet inte om det beror på att det är tredje graviditeten?

    Hur långt gången är du? :)
    Ja det är väl säkert så, kroppen känner igen vad som är på gång ?? Jag är ju som sagt nyplussad, hade äl någon gång mellan jul- och nyårsafton så borde väl va v. 3 eller 4 va?

    Hur långt gångna är ni själva (står kanske tidigare i tråden)? Har ni berättat för någon än? Jag vill så gärna berätta men ska försöka hålla mig så länge de går fram till v 12 tänkte jag..
  • Alsa2010

    Tror inte vi heller kommer kunna hålla oss så länge, dom tidigare gångerna har vi också berättat bara några dagar efter vi fått reda på de för blivande mor- och farföräldrar.. Får se hur länge vi lyckas :) Vår stora pojk blir fyra i vår och "den lilla" (flickan) är nyss fyllda två, så här hemma är full fart om dagarna!

    Har ni några planer på när syskonen ska få veta?

Svar på tråden 3:e barnet bf september