• Lisa92

    bli gravid med första barnet 2015

    Hejsan :) jag hoppar gärna in här :) både jag och sambon är 23 år och vi har försökt ganska länge fast inte helhjärtat då han hade svårt att komma under samlag men denna månaden började vi på riktig för vi har lyckats hitta en lösning på det hindret :) Jag har även turen att ha en sambo som längtar nästan lika mycket som mig :) Vissa dagar längtar han mer än mig och kan då stryka handen över min mage och säga att han längtar tills det är en liten knodd där inne :)

    Jag hade BIM i lördags enligt min app och har bara ett digitaltest hemma som jag inte vill använda om det inte skulle vara ett plus ;P hehe :) så tänkte ta mig till macken i morgon och köpa ett vanligt om mensen inte dykt upp innan dess :)

  • Lisa92

    Fortfarande ingen mens och är på BIM +3 i dag. Har typ lite varierande med mensvärk/molvärk och värk som vid ägglossnig :/ har varit varit hungrig nästan konstant sen i lördags och halsbränna till och från :/ hjälper inte att äta för tio minuter senare är jag lika hungrig :/ har aldrig känt så innan. Har inte vågat testa mig ännu :/ men ska ta ett test på fredag eller lördag om nu mensen inte dykt upp innan dess :)

  • Lisa92

    Blev lite rosa på pappret när jag vart på toa för en stund sen. Får se om det är mensen eller om det bara va de lilla :)

  • Lisa92

    Orkade inte vänta längre så tog ett digitalt test precis som visade inte gravid :( skulle haft mens i lördags men men... Då hoppas jag på att mensen kommer nu när jag inte behöver spekulera mer så jag och sambon kan börja på nästa försök.

  • Lisa92

    Ja de e hopplöst att gå och vänta och varken de ena eller andra händer :/ så jävla surt.. Hoppas att det löser sig för dig och antingen blir ett sent plus eller mens (båda indikerar ju i alla fall att kroppen funkar även om mens är det mindre roliga alternativet) <3

    Men här är gravtestet gjort så nu hoppas jag på att hjärnan kan koppla av och låta kroppen koppla av så att mensen kan komma.. Jag ska åka bil i 12 timmar på söndag och hade gärna hoppats på att mensen skulle vara över tills dess men nu när den är sen kommer den väl lagom då och då sitter jag där med mensvärk från h-vetet som jag alltid får första eller andra dagen... Grr...

  • Lisa92
    Joozzaan skrev 2015-01-15 03:26:11 följande:
    Vi får hoppas på det bästa helt enkelt :) kanske låter klyschigt men vi får väl tanka att allt sker av en anledning och att det kommer hända när det är meningen att det ska hända. Äh hoppas verkligen inte du får det lagom tills bilfärja. . . Nightmare!
    Mensen har dykt upp nu :) inte riktigt som den brukar men den e där ;P så slipper nog värken på söndag :D
  • Lisa92
    Joozzaan skrev 2015-01-15 23:38:47 följande:

    Har tänkt lite. Jag har ju tänkt att jag har en cykel på 28 dagar men det är ju pga ppillrena. Kommer inte ihåg hur det var innan men tror det kan ha varit så att jag faktiskt fick mens ungefär samma datum varje månad vilket betyder att jag har ca 30 - 32 dagar. Räknade dagarna mellan sista piller mensen och den i dec och det var faktiskt 32 dagar... kan det va så att jag faktiskt har bim lite senare än vad jag räknat med och att jag inte är +5 utan typ runt själva bim?


    Så kan det vara och har du precis slutat med piller kan det ta ett tag innan mensen återställer sig helt oxå. Hoppas din kropp ger dig något svar snart. Ovissheten är inte så rolig. Kram
  • Lisa92
    Joozzaan skrev 2015-01-16 01:12:52 följande:
    Nej man greppar ju efter varje strå nu känner jag. Hoppas varje dag att antingen få ett plus eller mens. Skulle liksom bli glad att få mens till och med haha. Känns ju så segt att man antagligen inte är gravid och inte kan försöka igen heller förens allt sätter igång igen. Hade jag nu räknat fel kommer mensen förhoppningsvis idag! :)
    Ja jag känner likadant :) blev glad när mensen kom igång igår för det betyder ju att jag och sambon kan försöka igen och inte behöver gå i ovetandesträsket :P och jag slipper ju även mensvärken på söndag :) tror den håller på att smyga bort nu efter att ha hållt mig vaken hela natten x)

    Håller tummarna för dig att i alla fall något händer i dag <3
  • Lisa92
    BortaIdetBlå skrev 2015-01-16 04:31:56 följande:

    Testa mig nyss och det visade svagt svagt posetivt på gravtestet. Hoppas att det inte är ett s.k spöksvar. Blir o testa sig igen på söndag. :)

    Så håll tummarna!


    Åh va kul :) håller tummarna för dig :)
  • Lisa92
    Joozzaan skrev 2015-01-19 21:02:59 följande:

    Efter åtta långa dagar kom även min mens! Skönt att slippa vänta och veta att allt fungerar som det ska dock lite försenat bara :)


    Va skönt att något hände i alla fall :)

    Här hemma är det full rulle med verkstan igen och hoppas verkligen att det ska gå vägen denna månaden :)
Svar på tråden bli gravid med första barnet 2015