• jagvill85

    Hoppas någon kan ge mig hopp????

    Jag har också "svag äl" eller pco med förhöjt amh värde som hindrar äl.

    Slutade med p-piller i December 2011. Hade oregelbunden mens typ var 5-7 vecka. Nämnde detta på min årliga gynkontroll i Maj 2012 och min gyn tog direkt lite prover (han råkade vara infertilitets specialist). Det visade sig att jag hade pco och antagligen ägglossade mycket sällan. Fick pergotime, först enkel och sen dubbelkur men fick ingen äl. Fick då övergå till injektioner med gonal-f i september 2012 vilket fungerade bra på mig.Mentalt stressigt men annars ok. Med gonal f tar man sprutor ända tills ett ägg mognar (kontrolleras med ultraljud) och sen tar man en annan spruta så att ägget lossnar och då ska det mysas Blev gravid i November 2012 på andra gonal f kuren.

    När min son blev 1 år nu i augusti 2013 så slutade jag med p-piller eftersom jag ändå tänkte att det kommer att ta tid...eftersom jag har oregelbunden mens så räknade jag inte veckorna så noga och efter att jag känt mig konstig några dagar i november såg tog jag ett test och det visade sig att jag var gravid i vecka 9! What a surprise

    Så här fick du min story. Ge inte upp fastän du kanske måste få behandlingar! Försök göra annat kul under tiden. Och fastän du en gång behövt få lite hjälp behöver det inte betyda att du kan bli spontant gravid nästa gång!

    Lycka till!

Svar på tråden Hoppas någon kan ge mig hopp????