Inlägg från: En PantherTant |Visa alla inlägg
  • En PantherTant

    Träna hemma?? HJÄLP

    Fungerar bra att styrketräna hemma, kolla för övningar i träningsbloggar, tidningar och på youtube. Kan du få fixat några hantlar, en kettlebell och en gympaboll så finns ännu flera bra övningar, men i nödfall så klarar du dig helt utan redskap, kräver bara lite mera arbete att hitta lämpliga övningar.

    För att få någon effekt bör du nog köra 3 pass styrketräning per vecka. Kondtitionsträning skulle jag sätta in först efter ett tag, när styrketräningen blivit till en vana. Sen skulle jag köra på ca 2 pass per vecka, ett längre i långsamt tempo och ett kortare i snabbt tempo, tex fartlek eller backintervaller.

    Lycka till, hoppas du får en stark kropp med bra kondition, en investering för resten av livet! Som bonus får man mera energi av att träna!

    Om maten finns mycket skrivet på träningsbloggarna, läs på lite där. Viktigt är att inta protein inom en halvtimme efter ett pass och överlag äta regelbundet och mångsidigt (ett glad mjölk med oboy är förr övrigt faktiskt lika bra somk köpta återhämtningsdrycker)

Svar på tråden Träna hemma?? HJÄLP