• imascrub

    Träna hemma?? HJÄLP

    Träna hemma kan bli jobbigt i längden, då man måste ha sjukt stor disciplin på sig själv. Motivera sig själv och ja. Jag har varit en ganska liten kille genom hela uppväxten och har vänner som börjat "biffat" till sig nu på senare tid.

    Jag valde att börja med att träna på gym (måbättre) till en början och prata med en tränare i enrum. Fick grunder, fick träningsschema och allt. Senare boka jag in mig på olika pass de har på kvällarna (bodycombat, bodypump, grit) men givetvis många fler, allt från spinning till ja vem vet vad. Så vissa kvällar tar jag dessa pass.

    Annars hemma, då kan man träna helt utan redskap eller med redskap om det så önskas. Det kan duga ibland med vanliga saker som en förstärkare eller en soffa.


    www.styrkelabbet.se/trana-hemma/   Där finns det otroligt mycket tips, genom den hemsidan har jag lärt mig någorlunda mycket. Annars, det finns saker som CXWORX (google) som använder gummiband (intersport, teamsportia för att köpa dessa) och de har olika styrka i sig, som man då tränar med.

    Lite smått och gott då, det är otroligt enkelt att träna hemma, med eller utan redskap. Lite övningar man kan göra är "plankan", "omvänd planka", "sidoplanka", "squat", "Utfall", "armhävningar", " sit-ups". Jag kan också rekommendera att använda en vikt vid utfall som man håller rakt framför sig, sedan när man går ner med benet så lyfter man samtidigt upp vikten rakt upp. 

    Det var lite från mig. Tackar :).


    "Se dig själv på toppen, annars kommer du inte nå dit:"
Svar på tråden Träna hemma?? HJÄLP