Inlägg från: Desideri |Visa alla inlägg
  • Desideri

    bebis i början av 2016? :D

    Här är en till!
    Vi planerar att börja försöka i Maj och jag kan knappt vänta. Hoppas på en liten februaribebis. :) 


    Vi har en dotter född 2013 som det är full fart på. Ett riktigt litet yrväder. Hur gamla är dina barn? :)

  • Desideri

    Ja jätteroligt att kunna följas åt. Skönt att kunna prata av sig om allt som rör detta. Stackars sambon här hemma får lyssna på allt mitt tjat om syskon och bebis. haha :)


    Jag vet tyvärr inte alls hur det funkar med hormonspiraler. Men första tanken är att det kanske är bra att plocka ur den några månader innan ifall det skulle vara annorlunda än minipillrena? Jag själv skulle nog gjort det. 


    Jag har kopparspiral och ska ta ut den nångång under februari månad tänkte jag. Det är inte pga hormoner men jag vill att miljön ska bli så bra i livmodern som möjligt. Om detta stämmer eller inte det vet jag inte, men jag vill tro att det stämmer. :D 


    Vad roligt, denna resa ska bli så spännande! Känns pirrigt att det snart är dags igen. Känns just nu som alla andra väntar smått eller precis fått. Hoppas att tiden till maj ska gå fort! :)

  • Desideri

    Det är så bra att forumen finns så man kan skriva av sig här med människor i typ samma situation. ;)

    Håller tummarna att ni hitta något i den prisklass ni letar efter. Vi letar ockaå efter en 5a, dock hyresrätt, med tomt. Typ som ett radhus men det är poängsystem och vi har inte så mycket, inte så det räcker. Vi bor i en 4a och den räcker gott och väl men jag saknar tomt.

    Vart nånstans bor ni?

    Hihi ja kondom är ju inte det roligaste och förstör stämningen men det är ju inte så lång tid kvar ;)

    Jag fick tid att ta ut min spiral 3/2. Kanske tidigt men det får va. :)

  • Desideri

    Det har sina för och nackdelar med kösystem tyvärr. Ett himla bök är det. Håller tummarna att vi båda hittar boende snart! :) vi bor i linköping.

    Hur gamla är ni?

    Hihi ja man ändrar sig många gånger under tiden som är kvar tror jag. ;) ja man kan bli helt galen av denna längtan. Jag får sånna perioder då det är olidligt.

  • Desideri
    Nossaile skrev 2015-01-19 20:57:22 följande:

    Hallådär, jag hänger gärna på här om det är ok? :) Vi kör igång i April och håller alla tummar och tår att allt ska gå vägen det blir första barnet bortsett från en liten kille på 1,5 som bor varannan helg/vecka hos oss och har gjort det sen han var 4 månader :) önskar så att få ett pluss på stickan under 2015 :)


    Vad kul att fler hittar hit. Välkommen! :) 
  • Desideri

    Välkomna alla nya!


    Hur gamla är ni och var bor ni?  :)


     


    muuppeens skrev 2015-01-20 13:50:40 följande:

    Hoppar också in här, jag och mannen tänkte börja direkt efter våran smekmånad, mensen beräknas börja runt den 22 April och min cykel är ca 32 dagar, så om det tar sig så får vi en bebis i månadsskiftet jan/feb! Bra jobbigt att det är så lååångt kvar :(!


    Roligt att vi verkar ligga så lika. Jag har beräknad mens 20 April och ÄL 7 Maj. Hoppas också på en liten bebis precis vid månadsskiftet jan/feb.


    Idag känns det riktigt långt kvar, tiden går sååå sakta verkligen. Snubblade dessutom in på gravid vecka för vecka på youtube. Det gjorde ju inte längtan mindre. Ibland vet jag inte vad man ska ta sig till :/

  • Desideri
    muuppeens skrev 2015-01-22 15:56:53 följande:

    Hur förbereder ni er inför den kommande graviditeten? 
    Själv håller jag och mannen på o gå ner i vikt och jag försöker få upp mitt järnvärde :), och ca en månad innan start så tänkte vi börja med zink och tranbärstabletter:)!


    Jag tänkte också tappa några kilon nu innan och sambon hängde på mig. Började i måndags med 5:2 så får se hur det går, än så länge verkar det helt okej. 


    Förutom att ta ut spiralen så ska jag börja med vitaminer för gravida som jag köpt på apoteket. Dessa kan man börja med om man planerar på att bli gravid. Frågade om det på apoteket och hon i kassan sa att det gick jättebra att äta fast man inte var gravid ännu. Så dessa ska jag börja äta 1-2 månader innan.  


    Tipsar om att apoteket har 20% på kosttillskott just nu. :)


    Annars är det nog inte så mycket mer, jag väntar på att ÄL testen ska dyka upp i postlådan. :)

  • Desideri
    muuppeens skrev 2015-01-23 09:44:57 följande:

    Tack så mycket för tipset, då ska jag shoppa lite kosttillskott :)! Är det jobbigt att gå på 5:2? Jag och herrn åker skridskor tre gånger i veckan och har dragit ner på portionerna :)!


    Så lite så! Vad duktiga ni är! :)


    Det är klart det är lite jobbigt de dagar man bara får äta max 500 kalorier, det är ju typ ingenting kan man tycka. Men har hittat ett gäng recept som jag faktiskt blir mätt på även att det inte är så mycket kalorier. Jag tror att ju mer man kommer in i det så går det lättare. :)
    De andra dagarna där jag satt 1200 kalorier är inte alls jobbiga och det känns som jag måste äta massa för att komma upp i den summan.


    Det jobbigaste just nu är sötsuget, jag blir sugen på precis allt onyttigt och blir lite grinig. haha 

  • Desideri
    sophiab skrev 2015-01-23 10:41:43 följande:

    Hej!

    Jag hoppar också in här! :) jag och min

    Sambo planerar också att bli gravida det här året. Min sambo säger att "det här blir förhoppningsvis vårt golden year!"

    Bebislängtan börjar bli stark nu, ska bli kul att följa den här tråden :)


    Välkommen hit! :)
  • Desideri
    muuppeens skrev 2015-01-23 13:42:53 följande:

    Jo, jag kan tänka mig det, men godissugen brukar försvinna efter ett tag:)! 
    Så det är bara att kämpa! 
    Hur länge har du och din partner varit tillsammans? :)


    Hoppas det försvinner snabbt :)


    Vi har varit tillsammans i 9 år i höst. Shit vad tiden har gått fort alltså, var tvungen att tänka efter dessutom. :P Hur länge har ni varit tillsammans?

Svar på tråden bebis i början av 2016? :D