Inlägg från: MiniCatti |Visa alla inlägg
  • MiniCatti

    Hur hjälpte eda för dig under din förlossning?

    Jag är gravid och ska i sommar gå igenom min andra förlossning. Min första förlossning var rena drömmen med 0 smärta efter att jag fått eda.
    Nu är jag livrädd då jag aldrig hört någon bekant eller bekantas bekanta vara med om att eda tagit så bra att de inte känt någon smärta alls ( inte ens vid utdrivningen).
    Jag vill veta om någon annan varit med om samma som mig, 0 smärta?!


    Kööööör bara!
    Omröstning
    Du måste logga in för att rösta eller se resultatet av omröstningen.
  • Svar på tråden Hur hjälpte eda för dig under din förlossning?
  • MiniCatti

    Men att det inte hjälper vid utdrivningen förstår jag bara inte. Jag krystade fram sonen på 20min syddes 3stygn så jag sprack alltså lite men kände absolut ingenting.

    Förstod inte ens när han var ute och direkt efter så kände jag att jag skulle kunna göra det igen 10 gånger om.

  • MiniCatti

    Åh vad skönt att fler upplevt en smärtfri fortsatt förlossning efter eda! Jag har fått för mig att det är omöjligt och att en helt smärtfri förlossning tack vare eda inte kan ske egentligen.

    Det lugnar mig lite, men jag är fortfarande så otroligt rädd.

  • MiniCatti

    Det skrämmer mig att så få upplevt eda som jag har och nu är jag rädd för att det bara kan bli värre och göra ondare denna gången. Känns som chansen att eda tar bort smärta helt är minimal.

    Jag har ingen aning om vissa kan ta eda "bättre", det är inget jag hört. För min egen skull så hoppas jag du har rätt i alla fall :) Det vore väldigt skönt om det skulle vara så att jag är en av dom som eda tar så där bra för.

Svar på tråden Hur hjälpte eda för dig under din förlossning?