• Jossan21

    Gravid, beräknad september 2015! häng på!

    Hej!

    någon mer som är gravid och väntar barn till september 2015? häng på här! :)

  • Svar på tråden Gravid, beräknad september 2015! häng på!
  • Jossan21

    Hej! vad kul :D vilket datum är du beräknad till ungefär? har du mycket symtom? jag är nervös, lycklig, rädd! haha allt på samma gång! vill att tiden ska gå fort med. Känns som det är en evighet kvar ju...! :( :P

  • Jossan21

    välkomna till tråden! vad kul!! septemberbebis kommer väl bli mysigt? är ju en fin månad! :) holly0­3 - vad häftigt då har vi samma dag den 25/9, beräknad förlossning! har också räknat på en app :)) men på en annan sida stod det 24/9 o på en tredje 26/9 så det blir väl någon av dom dagarna som blir beräknat iaf haha..

    jag känner mig trött trött trött, sovit till 10 nu både lördag o söndag (inte likt mig) känt mig trött dagtid också.. molande värk i magen till o från, humörsvägningar! stackars min sambo... haha. samt mycket ömma bröstvårtor!
    Jag är 23 år gammal, första barnet här! jag kommer från Värmland :)

    tog det sig snabbt för er eller fick ni "försöka" länge innan ni blev gravida? när ska man ens ringa till barnmorskan? har ni gjort det än? ingen koll jag.. :P Jag vill ju göra sånt där KUB-test så kanske bäst man ringer snart! :)

  • Jossan21
    Blonda­belle säger detsamma! kul med en till värmlänning! :D

    angående KUB vet jag att i somras fick folk åka till ända göteborg o göra pga av brist på personal.. du menar att det är samma nu? :( Örebro är ju inte så långt men..dom kanske i första hand prioriterar dom som är över 35 år då? är det gratis iaf? var lite osäker på om man får det bekostat när man är under 35, jag kommer betala annars ändå, men klart att det vore skönt att slippa! får man fråga vart du bor? :) jag är även rädd att hamna hos någon "mindre bra" barnmorska haha.. jag försöker hitta info på nätet ;) tänkte eventuellt ringa barnmorska nu i veckan, kanske bäst om dom ska hinna boka in KUB i Örebro med? Visst ska det testet göras runt V.11?? efter V.12 är det för sent va? hörde om en tjej som åkte ända till gbg sen sa dom - vi kan tyvärr inte utföra testet då du gått så långt in i graviditeten.. ?
    jag mår inte illa än, hoppas hoppas jag slipper! däremot värker tuttarna förbannat, lite molande värk i magen, trötthet samt humörsvägningar! ganska hungrig också mest hela tiden! 

    jag känner mig lite orolig för missfall, aldrig varit gravid tidigare som sagt, känns som missfall är vanligt! tyvärr.. :/
Svar på tråden Gravid, beräknad september 2015! häng på!