Inlägg från: anna tuva |Visa alla inlägg
  • anna tuva

    Gravid, beräknad september 2015! häng på!

    jennylinnea skrev 2015-01-29 15:59:57 följande:

    Är det någon av er som bor i Göteborg? :) jag har inga vänner som har barn konstigt nog (är 28). Dessutom har jag inte berättat för så många än. När tänker ni att ni kommer berätta? Lite frustrerande för det finns ju så mycket tankar å funderingar! Hur mår ni alla? Jag tror jag är i vecka 6, hade senaste mensens första dag den 18 dec. Mår faktiskt bra! Trött mest..lite mensvärk, kissnödig och extra hungrig men än så länge inget som stör ?


    Bor i göteborg. Jag tänker berätta så sent jag klarar att vänta. Fick mage ganska tidigt sist. Men vecka 14 hoppas jag kunna vänta.

    När tänker du själv berätta?

    Jag är trött, svagt illamående.
  • anna tuva
    sofial86 skrev 2015-01-30 10:02:43 följande:

    Hur gammalt är erat barn? Våran dotter är 3 :).


    Oj vad strongt att hålla ut så länge! Har redan berättat för några, och tänkte berätta för våra närmaste kompisar på söndag. Fast dom anar nog redan, så dom blir nog inte så förvånade. Sen får det vänta med resten av familjen o så tills efter vul och dottern vill jag nog vänta med till runt 12-14 eller något.


    Vårt barn fyller 2 i april. Igår fick jag en blödning, liten. Är så orolig nu och de på mvc sa att först i v 9-10 kan man se ett hjärta ticka så jag fick vänta. Men flera här verkar sett betydligt tidigare än så. Har ringt spec mvc dör jag ska gå pga av min diabetes och de borde kunna erbjuda ett tidigare vul. Så orolig.
Svar på tråden Gravid, beräknad september 2015! häng på!