Inlägg från: Beautifully Decayed |Visa alla inlägg
  • Beautifully Decayed

    Nyss börjat eller ska börja med vlcd?

    Jag har precis börjat idag. Letade precis efter några fler som kanske börjar så man kunde peppa och stödja varandra. Jag kör med nutrilett, har köpt ett helt kit från dem för 995 kr. Har shakes och bars, funderar också på att köpa soppor från allevo, kan vara skönt att få i sig lite varm mat ibland också.

    Längd: 168 cm
    Startvikt: 93 kg
    Målvikt: 70 kg

    Nu är min målvikt inte skriven i sten, jag kör så länge jag orkar helt enkelt, känner att jag har kommit i en sits där jag är riktigt besviken på mig själv och nästan äcklas av min kropp så jag blir glad hur mycket jag än orkar gå ner. Än så länge känner jag mig lite hungrig men väldigt frusen och slö, hoppas det blir bättre om några dagar.

    Vad äter/dricker ni?

  • Beautifully Decayed

    Välkommen Enlängtan! Roligt att vi blir fler. Det är min tredje dag idag. Vägde mig imorse, är nyfiken i en strut. Har gått ner 1 kg till 92 så det börjar röra på sig.

    Hade huvudvärk från helvetet igår men mår mycket bättre idag. Har fortfarande hungerkänslor men jag antar att jag får vänta mig att ha det efter så lång tids överätande. Fast energin ligger på topp idag och jag känner inte mig lika frusen längre så det går framåt.

    Handlade in Allevos broccoli soppa som jag dricker varje kväll, den är verkligen supergoda. Skulle inte klarat mig utan en varm måltid varje dag.

  • Beautifully Decayed

    Jag märker inga svettningar alls men däremot är jag en sån som nästan aldrig svettas. Jag håller med dig om vägningen, ska sluta väga mig varje dag och ta det en gång i veckan istället. Det blir så mycket press annars.

    Dag 4 idag, har man stått ut så länge är det bara fortsätta nu Enda jag blir irriterad på nu är min mun och dess andedräkt, fy vad det luktar hunger och nästan som ammoniak. Har ni också det så eller är det bara jag?

  • Beautifully Decayed

    Enlängtan: Tuggummi har jag också provat och det triggar verkligen igång hungern så den går bort. Men jag antar att det blir bättre med tiden.

    hellmary: Jag håller tummarna för dig imorgon. Jag har också många kilon att gå ner men jag skulle inte klara träna med denna diet, känner mig redan så orkelös. Kanske någon i framtiden när man vänjer sig vid mindre portioner och när dieten är avslutad för att hålla vikten.

    Jag har haft övervikt i nästan 10 år nu. Det har inte alltid varit så illa som det är nu. Ett tag låg jag på 10 kilos övervikt men sen har det bara gått upp. Till mina 168 cm skulle egentligen runt 65 kg vara perfekt men jag sätter upp 70 kg som delmål för att det inte ska verka allt för långt borta. Att ha 30 kilos övervikt och försöka gå ner det nu känns verkligen tufft men jag försöker inte tänka på hur mycket det är.
    Det känns verkligen som att jag har provat allt genom åren och jag har alltid varit den tjockaste i familjen så nu vill jag verkligen att detta ska gå vägen, och visa en gång för alla att jag klarar det. Inte bara för andra men också för mig själv då jag har mått dåligt som mest.

    Jag är på dag 5 idag och det går bättre och bättre, känner inte av den där brännande hungern i magen längre. Kvällarna är värst, inte för hungern men för att jag känner mig så energilös och vill bara lägga mig och sova. Skulle egentligen vilja sova igenom hela den första fasen och vakna upp med en van mage och kropp  

  • Beautifully Decayed

    Enlängtan: Jag som du har också svårt att dricka vatten men det funkar bättre för mig om jag lägger i skivade citroner, apelsiner, lime eller gurka. Bara så det blir liite smak på vattnet.

    Själv är jag inne på dag 7 idag. Vägde mig imorse och vågen visade -3 kg så jippie! Det går väldigt bra nu. Hungerkänslorna är nästan helt borta. Ingen huvudvärk och till och med mer energi än tidigare. Det var bara dem första 4 dagarna som var förskräckliga så håll ut tjejer, det blir bättre. Nu är det "bara" 20 kg kvar Ska väga mig 1 gång i veckan vid samma tidpunkt.

  • Beautifully Decayed

    Enlängtan: Jag håller tummarna inför torsdag! Jag har också fuskat men inte med godsaker utan sallad. Har i 2 dagar ätit en Caesarsallad och en kycklingsallad utan bröd och dressing och bara ersatt 1 måltid. Alla andra 4 ggr som man ska dricka nutrilett har jag gjort det.

    Hellmary: Wow vad mycket på kort tid. Grattis! Det verkar gå superbra för dig.

    Själv är man på dag 14. Vägningen idag visade 88 kg så -2 kg. Totalt -5 kg men jag är nöjd, det går åt rätt håll

    Längd: 168 cm

    Startvikt: 93 kg

    Dagens vikt: 88 kg

    Målvikt: 70 kg

  • Beautifully Decayed

    Halloj tjejer!
    Här är det fullt upp med tentamen pluggande så jag har knappt varit inne och kollat.
    Enlängtan: Jag tycker 5 kg på 2 veckor är skitbra! Du ska vara nöjd. många klarar knappt det över en hel månad, men jag förstår att du är otålig

    MariaA: Jag förstår fullständigt hur det känns, folk gör narr av en. Har själv hört "äsch det där funkar aldrig och du har försökt med allt och kroppen ställer bara in sig på svält och du går upp allt igen blablabla". Jag är riktigt trött på att höra sånt, det är nästan som att folk vill att man ska misslyckas. Lyssna aldrig och ge aldrig upp. Jag har tänkt att jag vill gå ner till den kilon som jag är nöjd med sedan kommer jag börja äta vanlig mat försiktigt och ändra hela mitt kostintag. Det känns att det blir enklare om man har kommit till sin målvikt och magsäcken förhoppningsvis krymper lite så får man motivationen att alltid hålla detta. Jag skulle aldrig klara att bara äta lite mat eller bara lite gott såhär i början, begäret är för stort. Man måste avvänja sig lite

    Min veckovägning idag låg på 86.5 kg så jag har gått ner 1,5 kg denna vecka. Mindre än förra då jag i helgen i princip blev nästan tvingad till att äta en bit tårta (en släkting hade beställ någon svindyr tårta till barnens kalas) så den är boven för det där halva kilot denna vecka

    Längd: 168cm
    Vikt: 86.5 kg
    Målvikt: 70-75 kg
    "Bara" ca 15 kg kvar

Svar på tråden Nyss börjat eller ska börja med vlcd?