Inlägg från: hellmary |Visa alla inlägg
  • hellmary

    Nyss börjat eller ska börja med vlcd?

    Hej
    Är inte inne så ofta men jag börjar min VLCD på måndag den 2/2. Längtar till att få starta nu. Känner mig mer pepp än någonsin trots att jag är skeptisk och knappt vågar tro att det ska göra att jag tappar en större mängd kilon. Jag tror det när jag ser det liksom =)

  • hellmary

    Hej igen! Jag har tagit 12 månaders kontrakt på Itrim. Jag har tränat och börjat så men har inte fått tid för hälsoanalysen förrän den 2/2 som sagt. Det är det som är starten för själva dieten. Jag har många många kg att gå ner.... Ska bli intressant att se hur mycket jag kan gå ner med hjälp av dem.

  • hellmary
    Beautifully Decayed skrev 2015-02-01 10:02:21 följande:

    Enlängtan: Tuggummi har jag också provat och det triggar verkligen igång hungern så den går bort. Men jag antar att det blir bättre med tiden.

    hellmary: Jag håller tummarna för dig imorgon. Jag har också många kilon att gå ner men jag skulle inte klara träna med denna diet, känner mig redan så orkelös. Kanske någon i framtiden när man vänjer sig vid mindre portioner och när dieten är avslutad för att hålla vikten.

    Jag har haft övervikt i nästan 10 år nu. Det har inte alltid varit så illa som det är nu. Ett tag låg jag på 10 kilos övervikt men sen har det bara gått upp. Till mina 168 cm skulle egentligen runt 65 kg vara perfekt men jag sätter upp 70 kg som delmål för att det inte ska verka allt för långt borta. Att ha 30 kilos övervikt och försöka gå ner det nu känns verkligen tufft men jag försöker inte tänka på hur mycket det är.

    Det känns verkligen som att jag har provat allt genom åren och jag har alltid varit den tjockaste i familjen så nu vill jag verkligen att detta ska gå vägen, och visa en gång för alla att jag klarar det. Inte bara för andra men också för mig själv då jag har mått dåligt som mest.

    Jag är på dag 5 idag och det går bättre och bättre, känner inte av den där brännande hungern i magen längre. Kvällarna är värst, inte för hungern men för att jag känner mig så energilös och vill bara lägga mig och sova. Skulle egentligen vilja sova igenom hela den första fasen och vakna upp med en van mage och kropp  


    Heja dig! (och ni andra som kämpar!) Jag drack just min första shake. Fy fan....???? Att allt måste smaka mjölk? Har aldrig kunnat med mjölk. Jag tränar på gym själv ca 3 ggr vecka sen ett par månader tillbaka. Sen blir det mest ridning och barnvagnspromenader. Har varit på itrims pulsträning och gillade det skarpt. Tyvärr bor jag 3,5 mil från centret och arbetar 7 mil åt motsatt håll så det får bli när tillfälle ges. Det funkar på gymmet själv också. Det ska bli intressant att se hur min kropp och mitt psyke påverkas av vlcd kosten. Ser bestämt målet att gå in i ketos framför mig!!
  • hellmary

    Jag ska väga mig på centret varannan vecka men tänkte kolla själv varje vecka. Dag 2 på vlcd idag och det går ändå rätt bra so far. Trodde det skulle va jobbigt att träna i morse på fastande (hungrig!)mage men motion tar ju bort hunger så det gick fint! Mitt mål för dessa 12 v blev satt till 24 kg. Totalt tyckte min coach 32 kg som målvikt men jag la på 5 kg till så 37 kg då under 12 mån. Jag behöver gå ner ännu mer men försöker tänka att 37 kg ändå är en god väg. Lycka till idag allihop! Vi fixar det!

  • hellmary

    Hello. Här går det bra. Visst är jag sugen på mat men det är hanterbart. Jag är på dag 8 och har gått ner 5.4 kg.

  • hellmary

    Det låter som att vi går framåt allihop! Härligt! Det bästa tycker jag är att jag känner mig så nöjd för att jag gör det och för att jag följer planen. Har en del andra mål parallellt med kosten också. Visst många steg/dag, dricka vatten och ombytta träningspass. Allt det fixar jag och med råge. Bra med uppsatta mål för då ser man att man tar sig framåt även när det känns tyngre =) Har en mumsande normalviktig sambo...det luktar så gott när jag kommer hem och han har lagat mat SkrattandeHan försöker äta innan jag kommer, men sen har han handen i godispåsen ändå haha.... Har försökt att förklara att det inte gör mig nåt (det här är ju mitt val inte hans), men han får dåligt samvete ändå.

  • hellmary

    Hej! För mig går det bra också. Jag körde tre veckor vlcd 600 kcal dag och håller fortfarande på med lcd 800 kcal dag. Total 9,5 vecka som gått och -26.4 kg hittills. Har 2,5 v kvar på lcd sen får jag plocka in ett mål mat/dag under en tid framåt. Reglerat vad jag ska äta förstås men det är bra.

Svar på tråden Nyss börjat eller ska börja med vlcd?