Inlägg från: Anonym (Taskigt) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Taskigt)

    Hur förklara att man vill vara själv på förlossningen?

    Jag tycker faktiskt det är elakt att utesluta pappan från förlossningen om han vill vara med. Det är trots allt hans barn också , inte bara ditt. För många pappor är det en stor sak att se sitt barn födas. Varför ska vi kvinnor ta ifrån dom rätten att närvara.? Sen undrar jag hur man kan känna sig obekväm med att ha mannen med? Vad är det då för typ ni skaffat barn med? Som sagt man är 2 om att få barn så i detta fallet får man inte vara så egoistisk.

  • Anonym (Taskigt)
    Anonym (Mamma) skrev 2015-01-25 15:04:19 följande:

    Det är jag som ska föda, hur jag mår och känner mig under förlossningen påverkar barnet, så nej, jag ser det inte som att vara egoistiskt.

    Det handlar inte om att vara obekväm med honom i sig, jag hade inte velat ha med någon som stressar mig på samma sätt som han.

    Är det inte minst lika egoistiskt att han insisterar på att vara med när det bara är för hans skull och inte för min eller barnets?


    Jo det är egoistiskt och taskigt att säga nej. Du beskriver bara dina egna känslor här. Inte pappans ett dugg....... Försök tänka dig in hur han känner när du säger nej!
Svar på tråden Hur förklara att man vill vara själv på förlossningen?