• Planetes

    Han vill inte ha barn än, hur länge ska jag behöva vänta?

    För att barn essentiellt är goodbye till hela hans liv, han kommer inte längre kunna kontrollera och själv bestämma vad han själv vill göra utan hela hans existens kommer att ändras till att bara gå ut på att försörja för barnet. 

    Sedan om ni skulle splittra på er, som är en trolig utveckling, så kommer han att ses som den mindre värderade föräldern av samhället där han egentligen inte har några rättigheter gällande barnet samtidigt som han fortfarande måste definiera sitt liv utifrån ett barn som han nu längre inte kan umgås med som han vill och ett ex som han aldrig kommer att komma undan samtidigt som han fortfarande måste försörja för barnet. Helt oförklarligt varför han inte vill ha barn... Men samtidigt så har svenska män ingen ryggrad, så han kommer givetvis ge med sig om ett tag om du gnäller och manipulerar tillräckligt länge då han troligtvis redan förblindat sig i den trygghet som er relation givit. Självklart, naiv som han är, så tror han ju att den tryggheten kommer att bestå men nej, det kommer den troligtvis inte göra. 

    Så tacksam för att chans till abort och vasektomi existerar i dagens samhälle, speciellt det senare som är det jag har kontroller över. 

Svar på tråden Han vill inte ha barn än, hur länge ska jag behöva vänta?