Inlägg från: Micka! |Visa alla inlägg
  • Micka!

    Numera gravida (från tråden "Pratsjuk 35+ försöker få en trea")

    Kul att du fixade en gravidtråd!!!

    Hur mår alla?

    Är gravid i v. 13 nu, tiden går rätt så fort ändå!

    Har lite illamående kvar, men mår rätt så bra ändå Tror att jag kände bebis i magen igår, när jag gick och la mig, kände en massa fladder, den gjorde nog en massa volter! Kände mina andra små i v. 13 också!

    Nu längtar jag till första sparken och rul så man kan lugna nerverna lite

  • Micka!
    Janna84 skrev 2015-01-26 12:32:07 följande:

    Åh, vad mysigt att få känna första rörelserna! När jag väntade första barnet hade jag moderkakan i framvägg och kände inget förrän ca v 17-18 men tvåan var så vild att han t o m sparkade på dopplern i v 15 (barnmorskan hade aldrig tidigare sett en spark så tidigt). Den här gången är jag inte fullt lika smal så jag tror det dröjer längre tills man ser rörelserna Däremot hoppas jag att jag kommer känna bebisen om några veckor (är i v 8 nu).

    Jag mår oförskämt bra och det skrämmer mig. Jag har ömma bröst och lite växtvärk i livmodern och kan ibland bli liiite illamående när jag är hungrig. Jag borde vara överlycklig men jag är livrädd att något är fel. Jag fick se ett pyttelitet hjärta slå i v 5+5 och ska göra ett nytt VUL nästa vecka i v 8+4. Om allt ser bra ut då så tror jag att jag kommer bli lite lugnare.


    Skönt att du mår bra, men förstår...har själv oro för att då är det tok, man har nog för mycket historik! Mådde jätteilla med mina 2 barn...och då gick det bra! Fick se lilla ärtan i 9+6, var så härligt, men gud vad jag var nervös innan!!!! Är lika långt gången som beräknat enl mens, får se om det ändras lite vid rul!!

    Visst är det härligt när man känner dem i magen, längtar tills ikväll, då verkar det vara mest fart på bebis

    Äter mest hela tiden för att undvika illamående, har gått upp 1kg! Ömmar lite i mina bröst också!
  • Micka!

    Jag hade ett MA i v. 19, men nu känner jag ju av bebis, så när den kommer vara busig och vara helt lugn, kommer jag bli orolig!

    Är illamående, har ömma bröst, mest ömma bröstvårtor! Är trött också...men det kan ju bero på annat!

    Syskonen längtar också väldigt mycket, de skulle vilja se bebis...min 6-åriga tyckte jag skulle ta fram den så han får se den!!!

  • Micka!
    Janna84 skrev 2015-01-27 06:56:55 följande:

    Klart barnen vill se bebisen Vi har inte berättat för barnen än men jag ser fram emot deras reaktion när vi gör det. Jag tror vi kommer berätta nästa vecka om allt ser bra ut vid vul.

    När berättade ni andra? Eller när planerar ni att berätta?


    Började bli svårt att dölja, särskilt när man har mammabyxor, så hade vi gjort vul och det såg bra ut! Min dotter hade sett min mage dagen innan sa hon, när vi berättade, hon misstänkte att det kanske låg en bebis där!

    Sen frågade hon när vi fick reda på det, att vi vetat sedan början på december, då blev hon lite besviken varför vi inte berättat för henne då!!! Nu är det så skönt att de vet Dom pratar mycket om bebisen, så roligt att dela längtan med barnen!
  • Micka!
    Janna84 skrev 2015-02-03 08:53:13 följande:

    Jag hoppas att ni får fina siffror imorgon moeol! Själv får jag inte göra KUB eftersom jag är för ung.

    Det gick alldeles utmärkt idag så nu ska jag börja njuta av min symtomfria graviditet Jag får dessutom sluta med progesteron och behöver inte gå på några fler extra kontroller. På torsdag är det inskrivning och efter det väntar några intensiva arbetsveckor plus en resa till Finland. Sedan blir det fjällen mer eller mindre varje helg fram till maj så tiden fram till RUL borde gå snabbt.

    Enligt VUL är jag i v 9+1 men jag är egentligen i v 8+4 (samma tillbakaflyttning med alla barn men jag tror det beror på att maken är 194 cm lång). På första bilden ser ni bebisen från sidan och på andra bilden ser ni bebisen rakt framifrån.


    Härligt

    Var hos bm på inskrivning igår, känns mer verkligt nu när man berättat för nästan alla utom jobbet!!!! Ska göra det snart...nervös!!! Och så har jag känt lilla ärtan i magen, så mysigt! ser verkligen gravid ut nu....är i v. 14!!!!!
Svar på tråden Numera gravida (från tråden "Pratsjuk 35+ försöker få en trea")