• viseversa

    Surrogatmammorna | TV-program

    Jag är bara jag skrev 2015-01-26 23:25:07 följande:
    Acceptera?! Du har inte kämpat i åratal för barn antar jag för då skulle du inte uttrycka dig så elakt!  Då gör man till slut vad som helst. Vi har funderat på surrogatmamma,men inte Indien då. Finns andra varianter. Känner en som varit det och hon ångrar sig inte.  Finns f.ö massor med vanliga sextillverkade ungar som har komplicerad bakgrund så det skriker om det. Hellre ett efterlängtat och älskat barn än ett man skaffat för att slippa jobba-för att ta ett exempel jag känner till från verkligheten.
    Så att utnyttja en annan människas kropp är okej då menar du?
  • viseversa
    Anonym (Carolina) skrev 2015-01-27 00:24:40 följande:

    Jag tycker så synd om barnet paret från Kanada hämtade
    Det märktes tydligt att tanten inte hade "alla hästar hemma" om man säger så, urgamla var de också, stackars barn...


    Håller med. "Mamman" där verkade ju du i huvudet. Var många sker hon sa som fick mig att avsky henne och lida med barnet.
  • viseversa
    Jag är bara jag skrev 2015-01-26 23:54:16 följande:
    Du vill inte ha barn tillräckligt mycket om du inte ens vill göra IVF. Jag kommer ALDRIG acceptera att vara barnlös. Du tilltalar mig som om jag vore en gnällig tre-åring som inte får det godis h*n vill ha. Jag har längtat efter barn i 28 år och tänker inte ge upp för att du tycker det! Du är elak,men ser det inte själv. En oerhört osympatisk människa. Om du får cancer tycker jag du ska acceptera det faktiskt. Man kan inte få allt vet du!
    Är du på riktigt?! Du hänför cancer med barnlöshet. Det är sjukt. Som sagt livet är inte rättvist.
Svar på tråden Surrogatmammorna | TV-program