• Johan75

    jag hatar min man...

    Kanske börja planera för att separera? Inte nu men längre fram i tiden. Samla information om vad som behövs. Spara om det går. Börja minska på dina personliga fasta avgifter om det går. Kolla igenom hela ditt kontaktnät om vilken hjälp du skulle kunna tänkas få. 


    Behold, i come as a thief.
  • Johan75
    Anonym (Jag) skrev 2015-01-27 09:44:47 följande:
    Jo jag tänker i de banorna. Att jag måste fixa ekonomin först och främst. Mitt kontaktnät har 'gett upp' eftersom jag har tagit tillbaka honom så många gånger. Men problemet är barnen. Jag vet att mina barn kommer leva med en fattig ensamstående mamma utan någon kontakt med sin pappa. Och tanken på det gör ont. Hur kommer de att påverkas av det?
    Jag vet inte hur de kommer påverkas, och visst skulle det vara tråkigt om de på något vis förlorade kontakten med sin far, men du kan inte vara ansvarig för hans kontakt med sina barn. Skulle den kontakten skita sig så är det tråkigt men hans fel och ansvar - inte ditt. 

    Jag skulle inte avskriva dina nära och kära bara för att de kanske är less. Prova igen och igen så finns alltid möjligheten att du får hjälp. 
    Behold, i come as a thief.
Svar på tråden jag hatar min man...