• Anonym (gbv)

    jag hatar min man...

    Anonym (Jag) skrev 2015-01-27 09:23:44 följande:

    Problemet är att jag inte har någonstans att ta vägen om jag lämnar huset. Jag vet att han inte skulle flytta härifrån och han vet att jag är beroende av honom vad gäller ekonomin. Sist vi separerade jä-lades han till max vad gäller ekonomin. Jag hade precis fött barn och föräldrapenningen räckte inte långt. Han hotade med att säga upp lägenheten så jag och barnen skulle hamna på gatan. Han vägrade betala räkningarna som var i mitt namn så föräldrapenningen gick till de räkningarna och han satte bara över matpengar till barnen. Mig ville han inte betala nåt för samtidigt som jag var låst med ett nyfött barn och inte kunde göra något åt situationen. Barnen ringde honom och grät att de saknade honom och ville träffa honom. Han sa bara nej till de i telefon. De grät varje natt efter honom. Det är såna saker som han gjort som får mig att hata honom. Men barnen vill ju ha sin pappa så jag biter ihop. Men mår bara skit av allt dock


    Vad är det för räkningar som står i ditt namn? Sen förstår jag inte riktigt, först skriver du huset men sen står det lägenheten.

    O klarade du att flytta ifrån honom förra gången gör du väl det nu också?! Tycker iaf du ska kontakta soc om din svåra situation.
  • Anonym (gbv)
    Anonym (Jag) skrev 2015-01-27 12:05:43 följande:
    Vi bodde i lägenhet men flyttade till ett radhus (också hyres). Räkningarna i mitt namn var barnomsorgsavgifter, el, bredband, tv, bådas mobilabonnemang och delbetalningar på diverse saker.
    Jag menade när det stod i ts att ni var separerade i ett halvår, då utgick jag från att det var du som flyttade ut o klarade det ekonomiskt? Sen verkar det ju också märkligt att du står på alla dom här avgifterna, du som inte har nåt jobb (betalar BÅDAS mobilabonnemang:/?). Betala dom med mammapenningen o barnbidraget? Då får ju inte barnen det dom har rätt till.

    O inget hindrar väl dig att skriva in sig på AF o söka jobb redan nu, extra, deltid eller vad det kan va?

    Sen det här att ditt kontaktnät har "gett upp" på att försöka hjälpa dig, ärligt talat tror jag inte heller att den här tråden kommer att få dig att ändra nåt i praktiken. Vill inte vara elak men dom känner väl dig bättre än några anonyma här, dom har väl märkt att du inte vill ta itu med dig själv o allt när det kommer till kritan. Ungefär som en missbrukare som bara pratar o pratar om att den vill sluta, men aldrig gör nåt irl.
  • Anonym (gbv)
    Anonym (Jag) skrev 2015-01-28 08:00:35 följande:
    Du vet ingenting om mig eller min situation för att anta något. Jag skrev i trådstarten att jag ville skriva av mig lite bara just för att jag mådde dåligt. Fy vad elakt av dig att jämföra mig med en missbrukare. Jag har beskrivit varför jag stannar kvar. Och varför jag inte kunnat söka något jobb ännu. Du kan börja med att läsa innan du kommenterar.

    Varför jag har alla räkningar på mitt namn är inte märkligt alls heller. Jag har haft ett jobb tidigare men inte han men nu är rollerna ombytta. Barnen saknar inget iom att deras far är höginkomsttagare. Jag sa upp mig och flyttade med honom när han fick ett jobberbjudande för några år sen. Jag skrev att han har utsatt mig för ekonomisk press när HAN stack och ville säga upp lägenheten och vägrade betala räkningarna i mitt namn. Du behöver inte inte ifrågasätta mig. Du kan fråga istället.
    Men snälla du, jag skrev det där om missbrukare som ett exempel för att vara tydlig (skrev också ordet ungefär)! Och nej du har rätt, jag vet inte mer om dig än det du har skrivit i tråden o jag har läst allt. Faktiskt.

    För det är du själv som har skrivit att du är beroende av honom ekonomiskt, att du känner ett hat mot honom, ni har bråkat konstant genom åren o att du kan inte släppa det o hur han hotade dig med att säga upp lägenheten när du var nyförlöst, hur han struntar i barnen osv.  DET är vad jag vet om din situation.

    O fortfarande är jag nyfiken på detta att ni var separerade i ett halvår, vem betalade det boendet, var det när du hade ett jobb o du kunde betala det?

    Men det är klart, det stod ju också i ts att du inte ville nåt speciellt med tråden utan bara skriva av dig lite. Men sen frågade du också vad ska jag göra? Det är nog bra om du har klart för dig vad du egentligen vill.
Svar på tråden jag hatar min man...