• Anonym (ch)

    jag hatar min man...

    Anonym (Jag) skrev 2015-01-27 09:44:47 följande:
    Jo jag tänker i de banorna. Att jag måste fixa ekonomin först och främst. Mitt kontaktnät har 'gett upp' eftersom jag har tagit tillbaka honom så många gånger. Men problemet är barnen. Jag vet att mina barn kommer leva med en fattig ensamstående mamma utan någon kontakt med sin pappa. Och tanken på det gör ont. Hur kommer de att påverkas av det?
    På något sätt måste du ändå besluta dig för det ena eller det andra, annars kommer du själv att gå under. Antingen får du acceptera situationen och göra det bästa av den för dina barns skull, för att de ska ha kontakt med sin pappa, eller börja planera för att separera och som någon tidigare skrev, det är hans fulla ansvar för vilken slags kontakt (eller inte) som han vill ha med sina barn.


  • Anonym (ch)
    Anonym (Jag) skrev 2015-01-27 12:00:05 följande:
    Jag ska nog komma på fötter först så jag inte hamnar i samma sits som förra gången. Det är sant att det är hans ansvar att hålla kontakten med barnen. Men det är jobbigt att se sina barn ledsna och utåtagerande.

    Jag förstår det. Det måste kännas jättejobbigt och man vill ju självklart att ens barn ska ha en bra kontakt med båda föräldrarna. Det säger väl en del om vilken slags människa han är som inte vill ha kontakt med sina egna barn.
Svar på tråden jag hatar min man...