• The TARDIS

    Osexig, och svårt att komma!

    Det är din självkänsla som du behöver jobba på rätt så rejält.

  • The TARDIS
    Anonym (Tjej) skrev 2015-01-28 08:38:24 följande:

    Du ska inte behöva ta på dig själv på klitoris om du inte vill och jag förstår att det känns lite kymigt. Det enklaste är att ha sex i en ställning där det automatiskt tar på klitoris, tex att du på ovanpå fast nerböjd mot honom och liksom gnider dig mot medans. Saxställningen är också bra. Annars så för hans hand dit så att han kan ta på dig medans. Väldigt få tjejer kommer enbart av penetration och förhoppningsvis vet han det och tycker att det bara är sexigt att få ta på dig där samtidigt. Klart att han kan få dig att komma men då måste han ju göra något också och inte bara penetrera för sin egen njutning liksom...


    Eh...penetration sker inte bara för mannens skull. Förhoppningsvis tycker båda att det är skönt, och njuter av det. Annars kan det kvitta.

    Jag var sån en gång i tiden, tyckte det var pinsamt att smeka mig själv under sex, osv. Trodde att killen skulle tro att det inte var skönt om jag gjorde det, att han skulle bli sårad.

    Gissa om jag hade fel. Alla killar jag haft sex med har snarare tänt otroligt mycket på att se mig smeka mig själv, blir uppkåtade av det.

    Ens njutning kan inte läggas över helt på den andra parten. Man får vara lite aktiv i sängen och ta ansvar för sin egna orgasm också.
  • The TARDIS

    Vad jag undrar, TS, är vad som plötsligt fått dig att känna på detta viset? Vad är det som har hänt som fått dig att tro att du är osexig och äcklig? Vad är det som fått dig att tro att det inte är okej att smeka dig själv under sex?

  • The TARDIS
    Sweetbaam skrev 2015-01-28 10:52:07 följande:

    Jag vet faktiskt inte riktigt vad som har hänt:/

    Men asså jag har igentligen inget problem att ta på mig själv utan det är väl kanske lite att vara mer aktiv i vårt sexliv.. Och inte behöva tänka på att göra två saker samtidigt.. Hoppas du förstår vad jag menar utan att jag låter fullständigt knäpp..


    Om din kille hade tyckt att du var osexig och äcklig så hade han inte varit tillsammans med dig, och definitivt inte velat ha sex med dig. Låter som nånting skett i dina tankar, som fått dig att tro så om dig själv.

    Njut av din kropp, av din beröring, av din kille.
Svar på tråden Osexig, och svårt att komma!