Inlägg från: LunaLovegood |Visa alla inlägg
  • LunaLovegood

    Går svenska kvinnor med på att bli våldtagna av rädsla för att bli kallade rasister?

    Jag skulle hellre bli kallad rasist än bli våldtagen......

  • LunaLovegood
    mr me skrev 2015-01-28 15:12:17 följande:
    Kanske när du står inför fullbordat faktum

    Men du kanske ändå skulle utsätta dig för våldtäktsrisken för att undvika risken för att agera "rasistiskt" mot en invandrare.

    Aftonbladet hängde ju ut en sjukskriven och nyopererad kvinna i Göteborg förra året för att hon vägrat åka taxi med en hotfull arab (vilket hon givetvis stod i sin fulla rätt att tacka nej till).

    Jag kan tänka mig att i synnerhet kvinnor skräms av tanken på att själva bli hetsade mot om de begått tankebrott och därför har en högre acceptansnivå för invandrare som är hotfulla eller närgångna.

    Jag tror definitivt att de goda människornas, alla antirasisters och feministers hat och hets, kan förklara en hel del våldtäktsfall. Kvinnor som aldrig skulle acceptera ett visst beteende från en svensk man går med på det om mannen är invandrare.
    Detdär stämmer inte på mig alls, och jag blir redan kallad rasist ibland just för att jag tar avstånd från invandrare. Jag är ganska försiktig och rädd av mig, speciellt när det gäller män från andra länder. Jag skräms inte av att bli kallad rasist. Jag undviker våldtäkt i största möjliga mån.
    Din sista meningen stämmer inte alls in på mig heller.
  • LunaLovegood

    För mig är våldtäkt det värsta som skulle kunna hända, vad som helst förutom våldtäkt! Att bli kallad rasist känns löjligt att ens jämföra med.

  • LunaLovegood
    mr me skrev 2015-01-28 15:27:51 följande:
    Nej, okej, inte du och du har redan passerat "gränsen" och blir redan kallad diverse glåpord. Så några till gör ingen skada.

    Men kan du tänka dig att ANDRA kvinnor än du, kvinnor som försöker upprätthålla en godhetsfasad, resonerar annorlunda? Som känner att de inte får säga nej eller vara avvisande och att de måste jobba med sina fördomar och kanske är så upptagna med att dubbeltänka, att tänka rätt och göra rätt, att de plötsligt sitter där på Södersjukhusets mottagning för våldtagna kvinnor.

    Jag har hört det från andra kvinnor nämligen. Att de blivi tillsagda av väninnor att det är rasistiskt att säga till en invandrare att inte bli kladdade på på krogen eftersom man måste ha respekt för att de har en annan kultur.

    Jag tänkte att det kan vara tillämpligt här med.
    Låter som du inte trodde på mig? Om jag berättar att jag är öppen om mina åsikter om att jag är emot invandringen och all skit om att vi ska anpassa oss efter deras jäkla religion och kultur då?

    Jag tror att många idag, och i synnerlighet kvinnor är rädda för att ses som rasister, ja. Som känner att de inte får säga nej eller säga något minsta lilla som kan uppfattas som rasistiskt.
    Jag har också väninnor som är värsta anti-rasisterna.
Svar på tråden Går svenska kvinnor med på att bli våldtagna av rädsla för att bli kallade rasister?