• DickRex

    "Du skulle passa som modell" är det positivt menat??

    Ditt problem är inte ditt utseende i sig, utan ditt märkliga förhållande till ditt utseende. Utan att veta exakt så är du mest sannolikt söt/snygg (8 eller högre på en 10-gradig skala enligt mig och 80% av alla killar) men underviktig enligt BMI.

    ...men varför bryr du dig om det? Du ser ut som du gör och det är:
    - inte mycket du enkelt kan göra åt det.
    - inte något som är lika avgörande som ditt beteende.
    - inget som är lika avgörande som utbildning när det gäller karriär.
    - inget som är avgörande när det gäller att träffa en BRA partner.


    Läs inte det du tror att jag skriver mellan raderna. ...och använd bara egen erfarenhet för att påvisa skillnad, inte normen.
  • DickRex

    Få "normala människor" är väl riktigt bekväma eller nöjda med de egenskaper som har fått för stor betydelse. Symptomatiskt på något vis...

    Även jag har väl varit mer missnöjd än befogat med mitt utseende (ansiktet). Idag har den frågan minskat i betydelse relativt mitt uppträdande och min "gubbmage" ...och som tur är så är de båda sakerna något jag kan ändra på. Fast det är inte så viktigt det heller verkar det som. Jag har förlikat mig med att jag är en människa med både plus och minus, men som duger rätt bra ändå, trots gubbmagen och jag är en jobbig jävel på vissa sätt


    Läs inte det du tror att jag skriver mellan raderna. ...och använd bara egen erfarenhet för att påvisa skillnad, inte normen.
Svar på tråden "Du skulle passa som modell" är det positivt menat??