• Penida

    Ok att hacka på de som väljer bort förskola vid 1 år, men tvärtom är inte ok...

    Det är väl inte rätt att hacka på någon. Man kan vara nyfiken, ifrågasätta och tycka men att hacka? Onödigt.Tror man att barn som är hemma i 21/2 år när de börjar förskolan utvecklas till socialt inkompetenta är man dåligt påläst. Tror säkert det kan vara ett försvar, samtidigt tror jag att många faktiskt tror på det där och inte vet bättre. Lika illa skulle dock vara att säga att barn som skolas in vid 1 år försummas av sina föräldrar, så är det ju heller inte vanligtvis.


    Avskyr CIO-metoder
  • Penida

    Tycker inte det låter som en trevlig grupp om ni känner ett behov av att trycka ner varandra även om du bara gör så i tanken.


    Avskyr CIO-metoder
  • Penida
    Anonym (Hemma) skrev 2015-01-29 18:57:24 följande:

    Jag tycker inte att de försummas, jag bara tog ett exempel på vad jag läst för taskiga saker som "andra lägret" brukar diskutera vad jag sett när jag läst på forum.

    I dessa fall i vår grupp så väljer både de och jag när vi skolar in faktiskt så jag blev förvånad när de hade så mycket åsikter om ålder vid inskolning.


    Då missuppfattade jag. Reagerade på "Hade jag börjat säga att barn som börjar vid 1 år försummas av sina föräldrar eller typ så då hade det nog blivit liv i luckan.."

    Ja, det var onödigt att gå så hårt åt när de visste. Oavsett har de inga belägg för det. Ta inte åt dig. Jag tror inte att det nödvändigtvis handlar om avundsjuka dock för att de egentligen vill samma sak som er som det så ofta heter på familjeliv, ni gör olika val utifrån era förutsättningar och vad ni tror på hur mycket eller lite stöd det än finns bakom era val.
    Själv tror jag också på att skola in mellan 2-3 år vilket vi också gjort.
    Avskyr CIO-metoder
Svar på tråden Ok att hacka på de som väljer bort förskola vid 1 år, men tvärtom är inte ok...