• Anonym

    Totalt omöjligt beslut. Hjälp.

    Frågan är hur desperat du är efter barn. Är det verkligen värt att framförallt ha en far till barnet som du redan nu vet att du inte kommer vara tillsammans med? Vill du ha honom i ditt liv resten av livet och är han någon du villigt lämnar ditt barn till varannan vecka?

  • Anonym
    Anonym (osäker) skrev 2015-01-29 21:37:18 följande:

    Tack alla! Anonym, du sätter fingret på det. Jag skulle absolut lämna mitt barn till honom varannan vecka - han skulle bli en fantastisk pappa. Men frågan är om jag vill ha barn med någon jag inte är kär i. Inte än i alla fall.

    Å andra sidan är jag rädd att jag ångrar mig hela livet. Utan att vara desperat efter barn. Det är jag långt ifrån då hade jag ju varit jublandes glad nu. Men jag vill ha barn och jag är rädd att ångra mig. Jag är inte 20, 25 eller 27. Jag är 31. Jag har uppfyllt många av mina drömmar där barn inte får plats så mitt liv skulle verkligen kunna rymma ett barn.

    Och om jag gör abort. Vad säger att jag kommer att träffa mitt livs kärlek innan det är för sent med barn? Är det bättre att skaffa barn med en okänd i Danmark?

    Men vad kommer omgivningen att säga? Att jag lurat honom att göra mig gravid?


    Berätta för honom och ta ställning efter hans reaktion. Kanske även nämna att du inte ser en framtid med honom. Det kan ju trots allt påverka hans åsikt.

    Sen om han bli jublande glad och vill ta halva ansvaret så kan väl ingen påstå att du lurat honom? Han var väl med när barnet blev till!?
Svar på tråden Totalt omöjligt beslut. Hjälp.