• Anonym (liv)

    hur kommer jag över min före detta??

    jag och min före detta man skilde oss för tre år sedan. vi har två barn ihop som bor varannan vecka hos mig och varannan vecka hos honom. nu är det så att jag gjorde ett misstag som ledde till skilsmässa, jag var otrogen. det hela redde vi ut relativt smärtfritt men valde ändå att gå olika vägar och jag har ångrat mitt snedsteg under dessa tre år. men det är alltså inga bakomliggande konflikter mellan oss i dagsläget.
    nu är det så att jag fortfarande tycker om honom och skulle gärna vilja försöka igen vilket jag har sagt till honom. då kommer han med nyheten att han sedan ett tag tillbaka träffar en tjej som han dessutom säger sig älska. jag vet inte vad jag ska ta mig till! jag älskar verkligen honom och kommer inte komma över honom så länge vi träffas. 
    det är så att vi träffas väldigt ofta. minst en gång i veckan gällande barnen och vi firar födelsedagar och andra traditioner ihop vilket gör det svårt att sluta tänka på honom. jag blir hela tiden påmind om hur mycket jag tyckte och tycker om honom. 

  • Svar på tråden hur kommer jag över min före detta??
  • Anonym (liv)
    Anonym (Lika) skrev 2015-01-30 08:56:22 följande:

    Följer... Eftersom jag är i samma situation. Med den skillnaden att han var otrogen och började dejta ordentligt redan innan vi flyttade isär. Men det gör lika ont fortfarande trots att jag är "van" vid spår av kvinnor hos honom jämt...


    fy fasen! jag vet att jag inte är rätt person att säga det men det måste kännas hemskt. vi får hoppas på bra svar från någon klok medlem :)
  • Anonym (liv)
    Anonym (Sluta träffa honom) skrev 2015-01-30 11:35:38 följande:

    Du kommer över honom genom att sluta träffa honom och istället träffar någon annan. Varför måste ni träffas minst 1gg/v för barnen? Räcker det inte att ni hämtar/lämnar i skola/förskola och sen hör av er om det skulle vara något speciellt av intresse? Och fira traditionella helger ihop, nja det kanske blir slut på det nu när han har träffat någon annan (ofta att man vill fira jul ihop med sin mans ex liksom).

    Det är ju ett så enkelt svar på den här frågan, och det är ju att du ska sluta träffa honom. För när du träffar honom håller du ju igång dina känslor. Det är så självklart. Frågan är ju om du kommer att orka sluta träffa honom, för jag antar att du tycker att du "mår bra" av att träffa honom, eftersom du känner kärlekskänslor och sådana känslor är ju behagliga.


    vi firar ihop på grund av barnen. de vill ha båda sina föräldrar på julafton 
Svar på tråden hur kommer jag över min före detta??