Inlägg från: Anonym (Nej) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Nej)

    Varför allt detta agg emot hbtq-/poly-/bdsmpersoner?

    Har alltid och kommer alltid tycka att det är sjukt med människor som tänder på att se andra ha sex med sin partner, och dessutom se ner på andra som inte vill det.

    Hbtq och liknande ser jag dock inte som "sjukt".

  • Anonym (Nej)

    Vill också poängtera att det inte endast handlar om poly (mitt första inlägg i tråden) utan folk som har öppet förhållande.

  • Anonym (Nej)
    Herrn i unform skrev 2015-02-06 17:16:06 följande:
    Varför klassa det som sjukt? Det finns ju ingen sjukdomsstämpel för det, så länge det inte är sjukdomsklassat är det ganska kränkande att kalla det sjukt. Något som andra mår bra av, utan att någon kommer till skada. 

    Jag är öppen med att jag gillar att se min partner (fru) med andra, just för att jag gillar att se henne njuta, se henne må bra och tycker att det är riktigt vackert estetiskt.
    Vi ser det även som ett sätt att kunna umgås med nära utvalda vänner på ett djupare plan.
    Ber om ursäkt ifall det lät funkofobiskt, menade inte sjukt som i "sjuk" utan konstig/knäpp/märklig. Så återigen, förlåt för att jag uttryckte mig funkofobt.
  • Anonym (Nej)
    Fjäril Vingad skrev 2015-02-07 13:12:22 följande:
    Vad finns det för viktiga kritiska frågor att ta upp, menar du?

    Nån älskar personer av samma kön, nån älskar personer av båda könen, nån älskar flera samtidigt. Nån är transa, nån är född i fel kön. Osv osv.

    Så länge inget av dessa berör en personligen (ingen av dem tvingar väl sin läggning på nån annan), varför inte bara låta alla älska som just de mår bäst av, eller att låta dem leva som de mår bäst av.

    Det är för att det finns HAT mot sådana personer som frågorna behöver tas upp. Om folk skötte sina egna liv istället för att skrika glåpord efter dem, kalla dem sjuka osv, så skulle världen vara en mycket finare plats.

    Lev och låt leva, liksom.
    Säg inte transa, det ses som ett kränkande ord av många transpersoner då det använts som ett skällsord.
Svar på tråden Varför allt detta agg emot hbtq-/poly-/bdsmpersoner?