• Mamori

    Tankar kring ex-dejts beteende

    Hon mår nog inte så psykiskt bra just nu. Hon kanske är en fin tjej i grunden och det är mycket möjligt/troligt att hon har känslor för dig, men samtidigt så är hon för fast i det jobbiga som hänt henne tidigare och kan inte släppa det och träffar istället andra killar för att bedöva ångesten.
    Har du mycket känslor för henne så kan du sluta dejta henne och bli mer av en bekant samt hjälpa henne med hennes problem och kanske även försöka få henne att söka terapi, och tänka att det finns chans för er längre fram om något-några år när hon mår bättre. Men känns det oöverkomligt så kan det vara bättre för dig att lämna det hela.

  • Mamori

    Då tycker jag att du ska låta henne vara. Förklara för henne om hon hör av sig igen att hon har sårat dig och du vill inte ha kontakt med henne just nu för att det gör för ont. Be henne gärna fundera över hur hennes beteende påverkar andras känslor. Sedan så drar du dig undan och träffar nytt folk, låter livet gå vidare. Man vet inte vad som händer i framtiden. Kanske fixar hon sina problem och det blir ni igen men se det isf som en bonus, och räkna inte med det. Lycka till Solig

Svar på tråden Tankar kring ex-dejts beteende