• Inchthing

    Tankar kring ex-dejts beteende

    Anonym (k) skrev 2015-02-16 09:44:47 följande:

    Helt ärligt så tycker ni om varandra tycker jag ni ska visa det framför allt hon då som det låter, Trots det du vet och hon gjort så verkar du fortfarande va förtjust i henne så ni borde ta vara på det...och göra något av det faktiskt  tycker jag det hon gör är ju inte så trevligt..


    Jag tycker absolut om henne även att hon gjort som hon gjort, mina känslor kan jag inte stänga av pga allt, men där emot tror jag inte jag skulle våga ge det en chans till, hon tog mej för givet när vi sågs, och nu i efterhand skriver hon saker till mej som kan inte ska skriva till någon som har känslor för henne, och absolut inte skriva sånt om hon träffar en annan, det är falskt mot oss båda.

    Jag kommer inte svara henne, för svarar jag så tar detta aldrig slut, jag orkar inte hänga upp lediga stunder på att tänka och analysera allting.

    Hon kommer höra av sej en dag när allting är bättre, eller om det skiter sej med den hon träffar nu eller om hon bara är nyfiken på hur jag mår, vi gick igenom mycket på kort tid, det finns nått mellan oss men vad det är vet jag inte.

    Det tar alltid ett tag för mej att släppa någon, man behöver höra det tillräckligt många gånger eller tänka över allt och få lite distans för att inse att det inte är något att ha för stunden, vad som händer i framtiden vet man aldrig och det har hon rätt i, jag kanske lika gärna kan bli tillsammans med nått av mina ex igen så man vet aldrig vad som kan hända, men det är inget jag kommer lägga någon tid på att hoppas på heller

    Ja jag tycker vi borde tagit vara på det, men hon är av en annan uppfatting och jag kan inte göra nått mer...så det får bli såhär.
  • Inchthing
    nere3 skrev 2015-02-16 12:22:15 följande:

    Oj vad jag känner igen mig i det du skriver...
    Jag har varit med om en liknande situation. Skillnaden var att han är 40 år och jag är fem år yngre, så tror inte tyvärr  att det handlar så mycket om att hon är ung tyvärr. Jag och mitt ex har försökt vara vänner, men det är tufft känslomässigt. Jag förstår att du känner att du vill försöka vara vän och att du vill ha en relation till hennes son. Men jag tror att du för din egen skull skulle må bäst av att bryta helt. Jag har kämpat i ett år med att försöka vara vänner, det ända som händer är att han fortsätter såra mig och jag mår känslomässigt dåligt och jag säger dig det är inte värt det. Och om du har känslor för henne, skulle du klara att bara vara vän med henne och höra hur hon träffar andra? 
    För mig är det sjukligt att svika någon på det sättet, förstår att de mår dåligt och att de är osäkra i sig själva men det ger dem inte rätten att såra andra.

    Fråga dig själv skulle du någonsin kunna lita på henne igen? För min del är det inte värt att leva med misstankar och klumpar i magen. 
    Du förtjänar att vara lycklig och hitta någon som ger tillbaka precis lika mycket som du ger personen. Det är svårt men försök tänka på vad som skulle göra dig lycklig i längden

    Nu skriver jag utifrån egna erfarenheter hoppas du blev något hjälpt av det.
    Hellre ensam och lycklig :)


    Vän och vän jag vet liksom inte det längre, jag vill eller ville ha henne på ett sätt som hon inte kan ge mej, och det blir extra svårt att bryta helt pga sonen konstigt nog.

    Lita på henne, nja men det skulle krävas så mycket och hon skulle inte "orka" bevisa det för mej att jag skulle kunna lita på henne igen, hon lever livet snabbt
    Just nu mår hon dåligt eller har gjort länge och hon ignorerar det genom snabba beslut som oftast inte är så genomtänkta.

    Nej det är ju en sån person man vill träffa, det är helt ok för mej att träffa en person som kanske sen säger att nej detta känns inte rätt, bara dom ger mej sanningen och ärligheten så är det ok, men det där med dubbla budskap och liknande har jag svårt för, detta är andra personen som gör samma sak mot mej så det blir extra bittert då, plus att jag blir förbannat på mej själv som gång på det ännu en gång..

    Absolut alla tankar och ord som skrivs hjälper så tack ! :)
  • Inchthing
    nere3 skrev 2015-02-16 12:35:31 följande:
    Förstår att det blir svårt med sonen, som tur var så fanns inte barn med i min relation.

    Sätt dig själv i första rum och följ magkänslan, Du är värde bättre än så här, och du kommer hitta den rätta personen en vacker dag
    Ja det är det jag försöker göra, men bara orden ifrån henne där hon skriver " men ingenting är över ännu, ingen vet vad som händer i framtiden " får ju en del av mej att hoppas.....tyvärr
  • Inchthing
    nere3 skrev 2015-02-16 12:47:14 följande:
    Oj, jag har också fått höra de där orden "ingen vet vad som händer i framtiden" så jag kan tänka mig vad det gör med dig för jag vet vad de gjorde med mig...
    Jag har hoppats i ett år medan han träffar andra tjejer, det tragiska är att jag fortfarande till viss del gör det... 
    Det är som de vägrar släppa en...tror tyvärr inte riktigt de vet själva vad de vill

    men jag säger det, det är inte värt att hoppas. Så länge man gör det tror jag tyvärr att det är svårt att gå vidare själv.
    Jag är 34 år och vill ha familj och barn, men sitter fortfarande och hoppas på grund av honom och på ett sätt hur han "leker" med mina känslor. Fortsätter jag så här så kommer jag aldrig få det jag vill. 

    Ibland säger hjärnan och hjärtat två olika saker
    Nej precis..
    Jag har som svaghet att analysera mycket, vända och vrida på allt så det blir extra svårt då.
    Vi sågs under fel förhållanden, vi fick en kontakt alla 3, hon var rastlös och gjorde som hon gjorde, sista gången hon skulle se den där andra killen är jag idag väldigt glad att jag inte vände och gick, han hade hittats död efter en överdos och det visade sej att han var väldigt sjuk, så hade jag vänt på klacken och gått så hade vi alla 3 varit väldigt sjuka, så jag räddade livet på oss vilket gör det mer bittert.

    Det skulle inte börjat som det gjorde och det skulle inte sluta som det gjorde mellan oss, alla oddsen var emot oss tyvärr

    Jag fyller 36 i dagarna och vill också ha familj och hela den biten, när vi sågs och det var bra så är hon den jag skulle kunna tänka mej som mamma till mitt barn, jag var redo att lämna allt här och flytta till dom, jag var redo att göra allt i princip och så snubblar man på mållinjen..

    Ja EXAKT...hjärtat säger en sak och huvudet en helt annan...
  • Inchthing
    MxMeNow skrev 2015-02-16 12:56:47 följande:

    Hon verkar utnyttja och manipulera för egen vinning och du tycks vara för snäll för ditt eget bästa.

    Mitt råd är att inte låsa fast dig mentalt vid en person du inte kan lita på. Du förtjänar bättre!


    Du har rätt, sjukt svårt när man vill mer än man kan få, och när man inte eller iaf jag inte kan styra över det mentala...
  • Inchthing
    nere3 skrev 2015-02-16 13:03:53 följande:
    Alltså du är så sjukt likt mig så det är lite skrämmande, 
    Är också över analyserande och grubblar hela tiden. Detta gör ju inte saken bättre som du säkerligen vet. 

    Jag var också beredd att lämna stan för att flytta till honom och skapa ett nytt liv. som du skriver så var det inte under rätt tid i livet som ni träffades tyvärr.

    Riktigt tur att du inte vände och gick, tänk vad som hänt om du gjort det. Det var säkert en mening med att just du var där just då.

    Det svåra är hur man ska gå vidare med sitt liv och jag har full förståelse över att du tänker mycket på det och vrider och vänder på allt.
    Jävla skit är det när man är sån :)
  • Inchthing
    MxMeNow skrev 2015-02-16 13:04:08 följande:
    Där har du fel, du kan styra över den mentala biten, men det tar lite tid. Tala tydligt om för henne och dig själv att du förtjänar bättre. Klipp alla band, blocka henne på datorn och mobilen, dejta andra.
    Ja det tar nog tid, jag kan bryta det är ingen fara men jag vet att hon förr eller senare kommer höra av sej på ett eller annat sätt, och vad gör man då? faller jag igen eller kommer jag skita i det, det är det som skrämmer mej
  • Inchthing
    nere3 skrev 2015-02-16 13:09:58 följande:
    Äh jag brukar tänka att jag är lite för smart för mitt eget bästa ;)
    Haha
  • Inchthing

    Ja vi får väl se vad som händer, hon är iaf blockerad överallt nu och det känns på sätt och vis skönt

  • Inchthing
    Anonym (k) skrev 2015-02-16 14:14:25 följande:

    Helt ärligt vad sysslar du med du menar inte du lyssnaer på omdömmeslösa brudar...


    Det blir enklast så för min del, så slipper jag se något mer som drar ner mej ännu mer.

    Vad tycker du att jag ska göra då? Jag kan inte göra mer
Svar på tråden Tankar kring ex-dejts beteende