Inlägg från: Anonym (CNN) |Visa alla inlägg
  • Anonym (CNN)

    Lämna barnets pappa?

    Det var hemsk och läsa allt detta. Jag som önskar att ha ett barn för att kunna offra mig på alla sätt åt honom/henne. Hur gammal är han och hur gammal är du?

    Är han mogen/vettig?

  • Anonym (CNN)

    Det är en stor plus att han är familjekär. Jag tycker att du ska kämpa lite mer. Lättaste lösningen kan vara att lämna honom men troligen inte den bästa. 
    Barn betyder jätte mycket i ett förhållande. Ni har ändå ett barn tillsammans som behöver lugn och ro och en bra uppväxt.

  • Anonym (CNN)

    Det är en bra ide men jag tror att du behöver få honom att ändra på sin rutin. Du får klargöra för honom om att det ska vara rättvis. Bara för att vara "mamma" ska inte innebära att pappan slipper hjälpa till med barnet och allt annat.
    Han behöver lite läxor helt enkelt.

  • Anonym (CNN)

    Jag tycker inte att hamna i någon diskussion här med någon. Jag svara bara vad som jag tänker är rätt till den som har startat tråden.

  • Anonym (CNN)

    Är du ekonomisk beroende av honom? Får du stöd/hjälp från din familj?

  • Anonym (CNN)
    Anonym (Barn) skrev 2015-02-15 03:31:37 följande:
    Och så fel det kan bli när man inte tänker till. Mammans ansvar vad pappan väljer att göra i sitt föräldraskap. MÄNNEN kan ju absolut inte förväntas fatta något alls.
    Ha det bra ...
  • Anonym (CNN)

    Jag tycker att du ska försöka minst en gång till för att få honom att ändra på sig. Men om det visar sig att han kan/vill inte ändra sig och tar ansvar över sitt eget barn då är bättre och lämna honom.
    Jag tror att han är inte nog mogen för att vara "pappa". Jag själv är 30 och har ingen barn men har många kompisar som har barn och är även påläst/erfaren att hur hanterar man ett barn, trots har inte själv barn.
    Om han redan nu ger inte kärlek till sonen så han kan inte göra det sen heller. Man ska kunna surfa och egna tid åt sin/sina barn.
    Sätt ultimatum och säg rakt ut till honom om att du kräver att han ändra på sitt beteende och tar ansvar för barnet.

Svar på tråden Lämna barnets pappa?