• Anonym (MiaS)

    Tuff psykolog

    Min psykolog har varit förstående och kommit med goda råd under de gånger vi träffats. På mötet idag blev jag ifrågasatt, hon sa att hon inte förstod mig... att jag pratar omkring problemen. Allt jag sa bemötte hon med att säga att jag var otydlig och att jag skulle förklara mer djupt. Vilket gav mig rejäl prestationsångest för jag försökte verkligen uttrycka mig. Till saken hör att jag går dit på grund av konflikträdsla, flyktbeteende och att jag "stänger av mig" i relationer. Försöker tänka att det är en del i behandlingen att hon bemötte mig så. Hjälp mig att tänka.... det är förvirrat i tankarna.

  • Svar på tråden Tuff psykolog
  • Anonym (MiaS)

    Jag vet bara inte hur jag ska kunna utveckla mina tankar mer än vad jag gör... Det känns som att hon tycker att jag är besvärlig när hon säger att hon inte fattar något av det jag säger. Vill ju liksom göra mig förstådd...

  • Anonym (MiaS)

    Och sen tyckte jag det var JÄTTEJOBBIGT idag. Får ångest när jag tänker på att jag ska dit om en vecka. Fattar inte hur en psykolog kan ge mig sån prestationsångest :(.

  • Anonym (MiaS)

    Nej jag dör inte :) hoppas att det är som du säger. Tack för tankarna.

  • Anonym (MiaS)

    Har varit tillbaka. Förklarade då hur jag kände och hon svarade att det var för att testa mig. Sa till henne att jag har stark prestationsångest inför våra möten. Det är hon medveten om och säger att jag absolut inte behöver känna så eftersom det enda hon vill är att hjälpa till.

    Det är riktigt tufft att gå i terapi. Jag har liksom aldrig pratat med någon om hur jag mår och känner. Är ändå 40 år liksom :) Det är skönt men skrämmande att öppna sig.

    Tack för era ord och tankar :):)

Svar på tråden Tuff psykolog