• Sanna887

    Göteborgare som planerar barn 2016

    Hej!

    Vi ska nog också försöka i år, med en förhoppning om en bebis 2016. Tror vi kommer börja försöka i maj, kanske april, beroende på om man orkar vänta! ;)

    Jag fyller 28 i år, min sambo är 29, och vi bor i Östra centrum. 

    Jag är dock väldigt kluven över hela graviditetsbiten, är sugen på barn men lite rädd för att bli gravid och att vara gravid... 

    Men det kanske går över :)

  • Sanna887

    javisst är det nog så! :) Hur kommer ni andra göra, kommer ni testa med ägglossningsstickor? eller bara försöka räkna på när ägglossning är?

    Ja, det är svårt att få tag i förstahandskontrakt. Vi köpte en trea i höstas, och flyttade in i januari, så just nu håller vi på med lite renoveringar. Så plats för en bebis skulle vi ha. Men jag är lite av ett kontrollfreak och vill gärna ha koll på allt innan... det är nog därför jag är lite orolig också :) 

  • Sanna887
    Vi kommer nog med testa med äl-test, eller jag vill nog ha koll, så jag testar nog någon månad innan så man vet på ett ungefär när man har ägglossning :)

    äh, jag är mest orolig för att må dåligt när man är gravid, plus att jag är lite rädd för att jag inte riktigt är redo, att jag vill vara själv med min sambo ett tag till! Men den känslan går upp och ner :)
Svar på tråden Göteborgare som planerar barn 2016