Inlägg från: Anonym (Aidan) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Aidan)

    Göteborgare som planerar barn 2016

    Hej, 

    Tråden verkar lite halvdöd men utifrån era inlägg så verkar det som att ni ska köra igång snart och då kanske tråden får lite fart igen. Jag tänkte i alla fall hänga på.. 

    En liten presentation.. Jag är 28 år och min man 33. Vi har varit tillsammans i 7 år och gifta i 1,5. Jag jobbar heltid med personalfrågor och min man har eget företag. Jag har läge väntat på det rätta ögonblicket att skaffa barn på och har alltid velat ha en tillsvidaretjänst innan jag får barn, men åren går och nu kör vi även fast jag bara har ett vikariat. Vi slutade skydda oss för en vecka sedan och hoppas på barn inom ett halvår. Jag kör med naturalcycles och ägglossningsstickor. 

    Ena stunden kan jag inte vänta på att bli gravid och andra sekunden är jag helt skräckslagen. Får panik över allt jag inte kommer kunna göra.. Alla sena nätter på klubbar dansandes till morgontimmarna, alla konserter jag kommer missa, osv. Antar att det är en rätt vanlig känsla. Livet kommer ju ändras drastiskt, men när man väl har sitt barn så kommer det nog kännas som att det har ändrats till det bättre.

Svar på tråden Göteborgare som planerar barn 2016