Inlägg från: Vadvetjaaaaag |Visa alla inlägg
  • Vadvetjaaaaag

    Planera barn efter hormonspiral

    Jag har tagit ut min hormonspiral för ca 4 dagar sen. Fick efter ungefär två dagar en lite mindre blödning, å hade lite i två dagar. Nu är den borta. Räknas de som en menstration å kommer jag få en ägglossning tror ni? Någon annan som har tagit bort sin för att planera barn, hur gick det osv?

  • Svar på tråden Planera barn efter hormonspiral
  • Vadvetjaaaaag

    Okej... Jag hoppas ju såklart att jag får ägglossning nu nästa vecka och att de tar då. Men de kan man ju inte räkna med direkt men hoppas kan man ju :D

  • Vadvetjaaaaag

    Nej ja tar inget sådant men hoppas ju såklart att min kropp ska bli återställd så snart som möjligt så att de kan bli en bäbis :) vi ligger varken mer eller mindre ;) vi ligger typ jämt ändå haha !

  • Vadvetjaaaaag

    Då tog du ut den två dagar före mig :D ja såklart man hoppas på en solskenshistoria ! Men man vet ju aldrig... Hoppas du får mens snart och sen ägglossning eller bäbis direkt kanske utan mens :D

  • Vadvetjaaaaag
    WiMe06 skrev 2015-03-01 00:43:49 följande:

    Ja det är klart man gör

    Jag undrar hur mkt kroppen kan spela en ett spratt egentligen när man verkligen önskar något, för jag har haft molande värk till och från några dagar, och en helt annorlunda känsla i kroppen, ibland så det nästan känns som fjärilar nertill, haha! Brukar aldrig känna av min ägglossning direkt, plus att jag är öm i ena bröstet, men troligtvis är det väl mensen som är på gång.


    Ja man hoppas ju såklart på att de ska gå direkt så man kanske inbillar sig lite. Men jag brukar aldrig ha en fortsatt menavärk efteråt utan mens ? Har liksom ont lite till och från. Men om man nu skulle bli gravid direkt, skulle man känna tecken så tidigt ? Någon som vet ?
  • Vadvetjaaaaag
    WiMe06 skrev 2015-03-01 13:49:20 följande:

    Det är kanske extra tidiga tecken på mens då. Idag på jobbet så kändes det precis som att mensen kom, är orolig i magen och ont i ryggen. Så den verkar vara på g. Det är ju lite synd att tecknena ska vara så lika ????.

    Vadvetjaaaaag - hoppas det är ngt för er..


    Tror ni att jag redan skulle kunna vara gravid så direkt ? 7 dagar efter uttag
  • Vadvetjaaaaag
    sweetheart80 skrev 2015-03-01 16:33:40 följande:

    Det finns dom som blir det absolut. Men har googlat rätt mycket om det då jag själv blev skengravid osv så verkar det som de flesta får vänta lite på mensen och sen blir gravida. Jag väntar äl denna veckan och jag hoppas att det tar denna gången.


     jag väntar också äl denna vecka som kommer om det nu var mens jag fick när jag tog ut den fast det bara va ytterst lite. Men har haft älkänningar ända sen ja tog ut den. Lite värk liksom å mycke flytningar. Aldrig haft så innan men kanske är kroppen som spökar bara.
Svar på tråden Planera barn efter hormonspiral