• mikamon

    nidblödning??

    Har också fått ljusrosa flytningar. Inte mycket men märker det efter toabesök. Lite molvärk över vänstra sidan av magen också. Har BIM runt 3/3.

  • mikamon
    Cissi2801 skrev 2015-02-27 00:25:06 följande:

    Skönt att inte vara ensam med detta, sedan är jag beredd på att mensen kan komma...

    Tog ett test nu innan här för att kolla,men de visade negativt..


    Samma här. Tog ett test igår som var negativt. Kan vara för tidigt för test men jag är inställd på allt möjligt just nu.

    Håller tummarna för oss!
  • mikamon

    Tråkigt Cissi :(

    Jag har fortfarande ljusrosa flytningar. Undrar hur länge man kan ha en eventuell nidblödning?

  • mikamon
    Cissi2801 skrev 2015-02-28 08:48:11 följande:

    Jag kommer ta kontakt med en gynekologmottagning i närheten av där jag bor och se om jag kan testa mig så allt står rätt till... Vill så gärna få de där plusset...

    Lycka till!! Håller tummarna


    Funderar på det jag med om det inte tar sig snart. Jag verkar fortf ha lite flytningar kvar men bröstvårtorna har mer eller mindre slutat ömma som dom gjorde för ett par dagar sedan :( Det kan ha varit ömt i samband med ÄL iofs. Jag får vänta ut BIM. Kommer inte mensen så får det bli ett nytt test.

    Lycka till du med <3
  • mikamon

    Meh. Mer rött idag med nåt som liknar en liten klump också :( kanske mens eller så var det lilla fröet. Aja.. Har siktet inställt på mars eller april istället. Nya tag!

  • mikamon

    Ja. Idag fick jag veta att en kompis väntar nr2. Jätteglad för hennes skull men samtidigt är jag helt död inombords. Längtar mycket till nästa ÄL!!

Svar på tråden nidblödning??