• originaleaz

    18 - oskuld/okysst osv

    hej

    Jag är 18 år. Jag är okysst, oskuld och har aldrig haft en flickvän. Jag har sedan 2 år tillbaka velat hitta kärleken. Jag har velat mysa med en tjej osv men har dessvärre aldrig haft chansen. Jag har heller inte frågat ut en tjej eller snackat med en tjej jag gillar om att ta ut henne på en dejt eller liknande.

    Många utav mina kompisar har haft en flickvän men inte jag. Och jag börjar undra om det är något fel på mig? Är jag inte snygg? Blir tjejer inte attraherade av mig? Jag vet att jag inte är den snyggaste men definitivt inte den fulaste heller. 

    Jag har några tjejkompisar och jag får de (och killarna) alltid att skratta. de gillar att umgås med mig och jag är väldigt social och hela det där köret - min personlighet är det inte fel på. 

    Jag vet inte vad jag ska säga... Jag vet inte vad det är för fel på mig.

  • Svar på tråden 18 - oskuld/okysst osv
  • originaleaz

    Att vara oskuld är jag inte mest oroad över utan att vara okysst t.ex.... eller att inte ha haft en flickvän :/

  • originaleaz

    jo, okej!

    Att vara oskuld när man är 18+ kommer ju vara något som tjejen kommer att gilla - men konstigt är det om man nämner det för kompisarna, för de har ju ändå frågat om jag är oskuld osv hehe!

    Alltså vill tillägga att jag inte kommer förlora min oskuld på en tjej som jag inte gillar, sån är jag ju inte. Är en tjej intresserad av mig, men inte jag, då "använder" jag inte henne och sedan sårar hennes känslor osv 

    Jo, du har faktiskt rätt! Måste fokusera på skolan och hälsan! :D

Svar på tråden 18 - oskuld/okysst osv