• Ellonbellon

    Kvinna fick mässling för att föräldrarna struntat i vaccinationen!

    Så samhället får leka gud? Det enda sanna är väl i så fall att inte vaccinera och låta naturen köra sitt natural selection?

    Jag är inte emot vaccination, men jag är väldigt emot att inte få välja själv.

  • Ellonbellon
    Anonym (Vera) skrev 2015-03-01 22:45:54 följande:

    Vaccinationen är inte farlig men sjukdomen är det.


    Sa jag att det var farligt? Vem är förresten du att leka Gud och säga vad som är farligt eller inte? Vaccination är onaturligt. Ingen borde ta det eftersom ingen borde få leka Gud, eller hur? Det står det ju i ts... )
  • Ellonbellon

    Läs det jag skriver istället. Ts vill inte att föräldrar ska leka Gud och bestämma över vaccinering. Men det är alltså okej att ts själv och staten leker Gud?

    Vem ger ts den rätten? Vem säger att ts har mer rätt än de föräldrar som avstår av flera orsaker?

    Jag tänker att i så fall borde ingen få leka Gud, vilket torde vara det enda rätta - att låta naturen göra sitt urval (survival of the fittest).

    Och jag är väldigt insatt i att man gör ett eget val, men frågan var ju om detta valet ska inskränkas. Inser att detta inte är en diskussion utan ren propaganda där ingen kommer komma med sakliga argument. Och där ingen förstår ironi eller sina egna tillkortakommanden. Lämnar denna icke-diskussion.

  • Ellonbellon
    Anonym (Q & A) skrev 2015-03-04 09:05:15 följande:
    Jag vill inte provocera, vill bara förstå. Men resonerar ni verkligen såhär om era barn? (Frågar samtliga eftersom inläggsskrivaren verkar ha lämnat diskussionen).

    Skulle ni acceptera att ert barn slogs ut enligt ett naturligt urval, även om det finns hjälp att få?

    Nej, om du läser mina inlägg så ser du att jag inte är emot vaccinering.

    Det jag är emot är att trådskaparen säger att föräldrar inte ska "leka Gud" och få välja vad de anser är bäst för sina barn baserat på den information som finns idag. Men att TS och staten kan få leka Gud och ta beslut för någon annan, det är okej.

    Vem har rätt att leka Gud? Alla eller ingen?

Svar på tråden Kvinna fick mässling för att föräldrarna struntat i vaccinationen!