Inlägg från: 21gram |Visa alla inlägg
  • 21gram

    Min son vill inte vara hos mig

    Jag och min fru har nyss separerat. Vi har bott isär en längre tid, men jag har ändå varit hemma på helgerna så mycket jag kan. Hon bor med vår son 23 mil ifrån mig eftersom jag har mitt jobb på annan ort. Hon trivdes inte alls här när vi bodde ihop och valde att flytta hem igen.

    I helgen så berättade vi för vår son att vi inte skulle bo ihop längre. Att istället för att jag kommer ner till dem på helgerna så kommer han att få följa med mig upp hit och bo med mig varannan torsdag till söndag.

    Igår skrev min ex-fru så här till mig:

    "Du förresten... jag har velat lite fram och tillbaka om jag ska berätta det eller inte. Men det känns som att jag måste. V kom innan idag och var ledsen. Han hade suttit på sitt rum och lekt och jag var i vardagsrummet när han kom in snyftandes. Jag frågade var det var och då sa han att han inte ville åka till pappa utan mig. Ur ingenstans. Jag hade tänkt vänta tills frågorna kom så jag blev väldigt överrumplad när han blev ledsen bara sådär. Jag försökte lugna honom så gott jag kunde, men jag tror att du måste prata med honom..."

    Jag behöver verkligen råd och pepp. Jag vet inte hur jag ska tackla detta och gå vidare.


    - there is no try, only do or do not -
  • Svar på tråden Min son vill inte vara hos mig
  • 21gram

    Han är fyra år.

    När vi pratade med honom i helgen så var han eld och lågor. Jag förstår att han behöver bearbeta, men det gör ont att han ratar mig även om det inte är medvetet. :/


    - there is no try, only do -
Svar på tråden Min son vill inte vara hos mig