• Anonym (:-o)

    Jobbar men få ta stryk psykiskt varje dag på min arbetsplats. Håller på att gå in i väggen. Men är nog redan där. Är lokalvårdare och känner mig så jävla knäckt.!!!

    Det där låter ju som rena rama olagligheterna. Ta hjälp av facket för att få till en dialog med arbetsgivaren! Och polisanmäl trakasserierna!

  • Anonym (:-o)
    Anonym (Hjälp.:( Så ledsen och knäckt.) skrev 2015-03-08 17:18:15 följande:
    Har min familj som stödjer mig. Men för sitt barn vill man vara stark och inte helt gå ner sig. Allt jag vill är att gå till mitt arbete och slippa alla sjuka vidriga komentarer.

    Vad är du beredd att göra för att få det du vill då? Ursäkta om jag låter hård, men om det ska bli någon förändring så måste du själv ta tag i det. Orättvist men sant. Att de som beter sig såhär mot dig - både kund och arbetsgivare - har så in-i-helvete fel, det hoppas jag att du inte tvivlar på. Du är värd att behandlas bättre. Stå på dig!
Svar på tråden Jobbar men få ta stryk psykiskt varje dag på min arbetsplats. Håller på att gå in i väggen. Men är nog redan där. Är lokalvårdare och känner mig så jävla knäckt.!!!