• lisa889

    nidblödning?

    Hej ! Är det någon som kan svara på Hur en nidblödning ser ut ?ska ha mens imorgon och idag har jag väldigt ont i magen. Riktigt ont i magen .. men de kommer ingen mens utan bara lite rosa slem ungefär .. vill inget hellre än att få ett barn. . Försöker hålla hoppet uppe !

  • Svar på tråden nidblödning?
  • lisa889

    Oke! För jag läste att nidis får man två veckor efter ägglossning. Och det stämmer exakt isåfall :)

  • lisa889

    Ååh. Grattis ! Längtar tills det är min tur :( . Fick mens den 17. Men ingen klarrött mens blod som det brukar. Utan mer brunt och inte alls mycket. Mest när jag hade tampong men på binda kom inget .. har haft ont i magen och varit öm sen dess.

  • lisa889

    Det går sådär.. mediciner och besök med vaginalt ultraljud och blodprov en gång i månaden . Min man är helt normal. Fick ett missfall för två år sedan och efter det försvann min ägglossning .fick pergotime som jag åt i 4 månader. Men blev endå inte gravid . Tre månader tillbaka har jag fått en ny medicin några hormon tabletter för såna som haft bröst cancer och behöver hormoner. Jag har inte haft bröst cancer men han tycker jag behöver hormonerna. Senaste gången jag va på besök sa min gyn att mina äggblåsor inte är tillräckligt stora .

  • lisa889

    Hm jag har ägglossning dag 12-13. Har känner verkligen av när jag får den och testar med clearblue ägglossnings test och får positivt. Jag röker inte :) ät 159 lång och väger 50 kg :)

Svar på tråden nidblödning?