Inlägg från: Längtar efter en bebis |Visa alla inlägg
  • Längtar efter en bebis

    nidblödning?

    Jag fick nidblödning en liten brunt på Trosan och när jag torka mig precis innan en vecka förväntande mens, gjorde grav test den dagen skulle få mens men vissade jätte stark plus och idag är jag 29 veckor :)

  • Längtar efter en bebis

    Taack :)

    Kanske dags att göra grav test då :)lycka till hoppas de blir ett stark plus ! :)

    Om de så du beskriver ingen mens så de varierar kvinna till kvinna :) vi alla har olika kropp som regerar annorlunda på gravidet :)

    Jag fick massa stick och hugg trodde att de var mensen som var på väg men naae de var livmodern som växte hihi :)

  • Längtar efter en bebis

    Hur Gåre dåh ? Va gör dom? Har både du och din man undersökt er ? Har de hittat ngt fel eller ser allting bra ut och normalt ?

    Jag och min man försökte bli med barn i nästan 3 år , till sist sökte vi hjälp och var och undersökte oss och gjorde massa tester men allting var bra , normalt och allting såg bra ut både undersökningar och testerna som vi både gjorde...

    Utan problemet var att min mens var oregelbunden bara, så fick pergotime tog de efter mens i 5 dagar så blev jag gravid direkt på första vanliga kuren :)

  • Längtar efter en bebis

    Men vf gav han dig såna tabbletter såna som haft bröst cancer sjukt :/ vilka horomoner framkallar dom dåh ? Konstigt

    De kanske den som är problemet dåh att dina äggblåsor är inte tillräckligt stora och kanske dom inte släpper ägg varje månad så du har oregelbunden ägglossning kan de vara så ?

    Kanske vikten beror på och om du röker och så ?

    Jag själv gick jätte mycket upp i vikt när jag gifte mig från 48 kg till 70 kg sen 75 kg och är kort 156 lång men de var inga problem med utan de gjorde att mina hormoner gick upp ner och så blev min mens oregelbunden så kunde inte pricka rätt in ägglossning

Svar på tråden nidblödning?