Inlägg från: Anonym (Nej bara nej) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Nej bara nej)

    Killar - kan ni bli tillsammans med en tjej som haft sex med 30 eller fler?

    MaryM skrev 2015-03-20 20:27:21 följande:

    Med anledning av alla trådar kring detta är jag nyfiken om vad fl-männen känner och tycker.


    Nej
  • Anonym (Nej bara nej)
    Anonym (X) skrev 2015-03-20 21:48:33 följande:

    Det lyser också igenom om en kille har hora/madonnakomplex. Sådana män ska man akta sig för. Det är oerhört oattraktivt och ger ett väldigt osäkert intryck.


    De verkar vara 50% av männen på ett sexforum där män nog är mer öppna än i övriga världen så att du skulle kunna peka ut de män i ett rum som känner sådär kan vi nog glömma.
  • Anonym (Nej bara nej)
    MaryM skrev 2015-03-21 15:03:37 följande:
    Tack vännen! Puss och kram!
    Blev resultatet av röstningen ungefär som du tänkte dig Mary?

    Jag hade förväntat mig fler negativa så kanske att män är mer liberala än jag trodde.

    Bra tråd.
  • Anonym (Nej bara nej)
    Pescetarian skrev 2015-03-21 14:48:51 följande:

    39 JA

    41 NEJ

    Finns det öht 80 olika män som är aktiva medlemmar på FL?

    Hur många kvinnor kan ha röstat?


    Ja, så kan det ju vara. Kvinnor vill att resultatet ska vara nåt annat än det är i verkligheten och röstar för att dra det i den riktningen för de tror att det här är kulturellt.
  • Anonym (Nej bara nej)
    Anonym (Tompa) skrev 2015-03-22 15:53:20 följande:
    Okej. Definera normal med den människosyn. ..
    Titta på resultatet av omröstningen.
  • Anonym (Nej bara nej)
    Anonym (Tompa) skrev 2015-03-22 16:27:58 följande:
    Det skrämmer mig än mer.. vem fan bryr sig egentligen? Då är det fel på mig med eftersom jag har haft fler än 30 innan jag träffade min tjej..
    Du är kille och tjejer bryr sig inte.

    Vad i hela världen har fått dig att tro att sex fungerar likadant för män och kvinnor?

    Det finns väl absolut ingenting i hela världen som tyder på det?

    Tänk igenom innan du svarar.
  • Anonym (Nej bara nej)
    Anonym (anonym) skrev 2015-03-22 16:36:03 följande:
    Få människor intresserar sig för hur många sexpartners någon de träffar som de klickar med har haft. Få människor lever i celibat tills de stadgar sig kring 25-30 år om det inte så att de är ointresserade av sex eller avstår pga religion.
    Du ignorerar alltså fullständigt resultatet och marcherar på med dina egna vanföreställningar som grund.

    Varför startar du inte en egen tråd, där du helt enkelt stipulerar hur sex fungerar så slipper du ju bry dig om vad andra människor anser.

    Kanske kan du ha en omröstning där endast du själv röstar eller med endast ett alternativ?
  • Anonym (Nej bara nej)
    Anonym (Avundsjuka) skrev 2015-03-23 10:38:18 följande:
    Jag är över 35 år och är gift med en kvinna som har haft många sexpartners (jag vet inte hur många men över 30 som denna tråden handlar om). Jag tycker att det är jobbigt pga två anledningar.

    Den ena är att jag, i likhet med många andra män, inte har haft möjligheten att ha sex med många kvinnor. Jag tror att tillfälliga sexuella kontakter är ganska svårt för majoriteten av män. Tillgång och efterfrågan gör denna marknaden väldigt snedfördelat till kvinnors "fördel". I mitt fall har detta resulterat i att jag levt större delen av mitt liv i en form av sexuellt existensminimum, både när det gäller faktiskt sex men även när det gäller sexuell uppmärksamhet från kvinnor.
    När det ibland kommer på tal om hennes dejtande eller festande singelliv så blir jag avundsjuk. Det känns orättvist att hon har kunnat leva relationslivet som ett barn i en godisfabrik medans jag har levt på vatten och bröd. 
    Jag tror också att detta har gett oss olika syn på sex. Jag värderar sex väldigt högt, värdefullt, något som är exklusivt och något jag aldrig kunnat ta för givet. Hon verkar mer tycka att sex är en självklarhet och något som hon inte behöver lägga någon energi på.

    Den andra anledningen är att min fru inte är så sexuell i vårt förhållande, hon tar nästan aldrig initiativ till sex eller visar mig någon lust. Jag vet inte om det beror på hennes vana att leva i ett stort överflöd av sexuell uppmärksamhet (hon har klagat på att det varit jobbigt med alla killar som hela tiden flörtar och stöter på henne på krogen, på arbetsplatserna osv). Kanske beror det på att hon "lekt klart" och haft möjlighet att testa och leva ut alla sina önskemål? Jag vet inte... Jag vet dock att hon är extremt dålig på att visa sexuell lust i vårt förhållande. Det är i stort sätt mitt ansvar att initiera sex och driva vårt sexliv. Jag får uppfattningen om att hon är väldigt "bortskämd" på detta område. Hon har troligtvis aldrig behövt lyft ett finger för att få sex medans jag är van att jobba väldigt hårt.
    Uppfattningen om att hon varit mer "lättfotad" och sexuell tidigare i förhållande till att hon är "svårjobbad" nu är väldigt påfrestande för mig. Det resulterar i att jag känner mig oattraktiv och i vissa fall känner svartsjuka.

    Det är givetvis inte optimalt att två människor med så olika bakgrund inleder ett förhållande men förälskelse och kärlek lever sitt egna liv. Jag intalar mig själv att jag skulle varit mycket mer bekväm i ett förhållande med en kvinna som hade en bakgrund mer likt min, dvs med få partners och långa förhållanden. Det hade också varit enklare att hantera om min fru varit med sexuellt aktiv i vårt förhållande. 

    Kanske är några av NEJ-röstarna i min situation? Det är ju fullt möjligt att man inser problemen i ett sådant förhållande utan att för den skull döma kvinnan.

    Jag har aldrig någonsin dömt min fru eller upplevt henne som "slampig". Jag skulle troligtvis ha levt mitt liv på samma sätt om jag haft möjligheten.
    Väldigt bra och ärligt inlägg om varför män ogillar att ha långa relationer med slampor.

    Fenomenet du beskriver sen är otroligt vanligt. Alpha fucks, beta bucks.

    Den här tanken att det är bra att vara ihop med en slampa för så får mannen automatiskt massor av sex bygger på ett totalt missförstånd av hur kvinnlig sexualitet fungerar. En slampa är en kvinna som alla andra, hon tappar inte sin hypergami bara för att hon ligger snabbt med många män. Däremot har hon ofta en mer spänningssökande sexualitet som går igång på nya saker och spännande män.

    I ett traditionellt förhållande så betyder ju det där ingenting. Och du är inte vald som partner för din sexuella förmåga utan för att hon gillar dig på andra plan.

    Orsaken till att hon inte tar initiativ eller visar något intresse för sex är att hon är kåt på dig och er miljö. Tanken att hon skulle vara kåt i sig själv och alltid bara för att hon legat med många män är helt fel. Så fungerar inte kvinnor.

    Hennes sexualitet har dock inte försvunnit förstås, den ligger där under ytan fortfarande. Hon är bara inte kåt på dig, men helt säkert på andra attraktiva män hon möter under dagen.

    Mitt råd är nog att göra slut om du kan, slampor är väldigt dåliga fruar i längden.
  • Anonym (Nej bara nej)
    Anonym (Avundsjuka) skrev 2015-03-23 15:44:32 följande:
    Tyvärr så beskriver dina ord det som jag egentligen misstänker men inte riktigt vill erkänna. Jag vill dock inte använda ord som "slampa" för att beskriva en kvinna som utnyttjar möjligheten att leva ut sina sexlustar. Jag hade ju gjort precis samma sak om jag haft möjligheten:)

    Jag inser dock att det hennes sexlust är väldigt dämpad och troligtvis är det där med spänning och nyhetens behag en stor del för hennes sexlust. Jag har på alla sätt jag kan försökt att förnya och hålla vårt sexliv intressant men jag får väldigt lite gehör för mina ansträngningar.

    Hon vägrar dock erkänna för mig (och kanske även för sig själv) att hennes sexualitet är kraftigt förändrad vid de tillfällen som jag för vårt tveksamma sexliv på tal. Hon vet att jag är mycket missnöjd med situationen men trots detta så händer det inget.

    Förhållandet är absolut i farozonen och ironiskt nog är det hon som kommer ta ett uppbrott hårdast av oss. Jag vet att hon älskar mig av hela sitt hjärta.
    Ordet spelar ingen roll, det är dess innebörd, kalla det vad du vill, du vet ändå vad som menas.

    Hon kan inte/kommer inte att erkänna en förändring för det är en del av hennes sexualitet att förneka det här. Hon vet eventuellt inte om det själv. Har du märkt detta ännu? Du säger att det är en förändring. Hon svarar nekande. Du drar några exempel. Hon sitter som ett tyst frågetecken och tänker.

    Om det händer, så är det kvinnans reaktion på att konfronteras med sin egen sexualitet. Eftersom hennes sexualitet ofta är dold för henne själv, så blir hon helt enkelt konfunderad och lite chockad över att se den rent kognitivt från utsidan. Lite som att höra sin egen röst inspelad.

    Nej, inget kommer att förändras för hon kan inte ändra det. Hon styr inte över sin egen sexualitet. Antingen blir hon våt och kåt och det kittlar i vaginan eller så gör det inte det. Hon kan inte bestämma över den delen som kvinna. 

    Vad du kan pröva är mer alfabeteende och mer dominans eventuellt, men om du redan tappat henne till den graden att ni börjat prata om det och du verkat tjatig så är det nog rätt dött. Lär dig av misstaget och tro aldrig att du kan tala till en kvinna som en vanlig människa när det gäller attraktion.

    Dessutom är alfabeteende i en relation över tid vanskligt med just slampor (sätt in lämpligt annat ord jag väljer *hamster*) eftersom de har en så spänningssökande sexualitet. Ofta är de helt enkelt fördömda i att de bara kan bli kåta på män man inte kan ha relationer med. Och en sån kan du ju inte bli. Då tvingas du öka aggressionsnivån i din relation tills det blir farligt för alla, och det finns ingen gräns där.

    Nej. Lägg ned. Lär dig av misstagen, och undvik den här typen av kvinnor för långa relationer. Var glad för början av den här relationen, eftersom du då i alla fall fick njuta av en hamsters obundna sexualitet ett tag. Det tar alltid slut för alla, den delen, så du missar inget i längden.
  • Anonym (Nej bara nej)
    Anonym (Avundsjuka) skrev 2015-03-26 09:04:09 följande:
    Nu handlar ju tråden egentligen inte om varför min fru inte är så kåt i vårt förhållande utan om varför jag tycker hennes sexuella historik med många tillfälliga sexpartners är besvärande... Ska dock besvara ditt inlägg eftersom jag tror att du har en poäng.

    Min teori är att spänning, äventyr, "det okända", "det nya" osv är en stor trigger för hennes sexlust. Det skulle kunna förklara varför hon har haft så många partners i väldigt korta förhållanden och i form av ONS. I början av vårt förhållande var det givetvis också nytt och spännande...

    Nu har denna spänning ersatts med en stor familjär kärleksfull trygghet som jag tror motverkar och faktiskt dämpar hennes sexlust. I de tidigare förhållanden verkar det saknats kärlek vilket fått henne att avsluta när "sexpirret" väl lagt sig. I vårt fall finns det stor kärlek vilket givetvis får henne att vilja stanna kvar i förhållandet trots att "pirret" nu är borta.

    Troligtvis är min fru mer eller mindre medveten att hon (sexuellt) fungerar på det här sättet men har säkerligen svårt att erkänna det för sig själv och definitivt för mig.

    Den stora frågan är dock om jag någonsin kan komma till ro i ett förhållande av denna typen? Jag är tveksam... Vetskapen om att hon har varit den kåta, sexuella personen jag attraherades av med massa andra män men sedan blir en form av heliga Birgitta i vårt förhållande är väldigt påfrestande.

    Kanske är denna inkompatibiliteten mellan två människors tidigare liv i kombination med det hennes nuvarande blygsamma sexualitet för stor för att kunna hanteras ens med stark kärlek? Ibland känns det så...
    "...som jag tror motverkar och faktiskt dämpar hennes sexlust."

    Du behöver inte tro, det är helt säkert att det är sådär.
  • Anonym (Nej bara nej)
    Tecum skrev 2015-03-26 23:00:24 följande:
    Jag kan förstå din avundsjuka men det som varit är inte mycket att göra åt. Att intensiteten och upptäckarglädjen i sexet avtar i en längre relation är inget konstigt, tvärtom. Det vanlig är att sexet blir förutsägbart men ändå tillfredsställande. Du skrev ju att hon var lekfull och drivande i början med dig. Hon har också blivit äldre.

    Men det som förvånar mig mest är att du tror att sexlivet skulle vara bättre om du hade en kvinna med mindre historik. Inget säger att hon skulle vara "bättre i sängen" eller ta mer initiativ. en enda fördelen skulle isf vara att du har mindre krav på en sådan kvinna och då nöja dig med ett "enklare" sexliv.
    MaryM skrev 2015-03-26 23:10:50 följande:
    Precis. Fattar inte heller logiken.
    Då kan ni eventuellt inte läsa alls. Eftersom han har skrivit det fyra gånger nu över tre olika inlägg. Exakt samma sak om och om igen.

    Hans upplevelse av hennes bristande lust förändras av hennes sexuella historia.

    Ni lyckades inte läsa det innantill efter alla de inläggen?

  • Anonym (Nej bara nej)
    Alcyone skrev 2015-03-26 11:31:17 följande:
    Hon kanske är ute efter det otvugna, primitiva sexuella men du har inte den rollen helt enkelt. Var det inte du som tvättade och städade medan hon chattade och spelade spel? Det låter som en trotsig tonårstjej som lever med sin ensamstående morsa!
    Ja, det är så det är.

    Och hur sexuellt tänd brukar en tonårstjej vara på sin ensamstående mamma?

    Män går på vad kvinnor säger om och om igen. 

    Att börja göra massa kvinnliga hushållsysslor hemma och "prata" om problemen är inget som tänder kvinnor. Även om de eventuellt tror det själva. 
  • Anonym (Nej bara nej)
    MaryM skrev 2015-03-27 06:10:42 följande:
    Jo jag fattar och jag tror det är precis som Tecum skriver, att han vill ha nån som varit med få, för när hon blir tråkig så kan han tänka att hon i alla fall alltid varit sån och inte ta det personligt. Jag tycker bara att det är en sjukt tråkig inställning och hoppas att han ändrar sig om han kommer ut i singellivet :) men visst, det blir säkert lätt annars att leta efter oerfarna tjejer på dejtingsiter :)
    Är det ok för dig om din man ligger med andra tjejer?
  • Anonym (Nej bara nej)
    Anonym (anonym) skrev 2015-03-27 19:48:29 följande:
    Du fattar inte riktigt att människor kan ha sex med ett flertal personer när de är singlar och när de är i relation bara ha sex med sin partner?
    Tycker du att det är bättre att ingå en relation med första bästa för att kunna ha sex regelbundet istället för att vänta med relation tills man hittar den man verkligen vill leva med, verkar nämligen så i en massa trådar att hel del människor är nöjda med att leva i en relation bara för att inte vara ensam och få lite sex.
    Jo, det förstår jag.

    Nej, det tycker jag inte är bättre.

    Men nu kvarstår ju ändå frågan jag ställde.
  • Anonym (Nej bara nej)
    Anonym (anonym) skrev 2015-03-28 09:55:42 följande:
    Fast den frågan har inget att göra om man har sex med ett större antal som singel.
    De flesta håller sig till en partner när de är i relation såvida de inte gemensamt valt att leva på ett annat sätt.
    Vilket borde göra frågan ännu enklare att besvara.
Svar på tråden Killar - kan ni bli tillsammans med en tjej som haft sex med 30 eller fler?