Inlägg från: Anonym (aniara) |Visa alla inlägg
  • Anonym (aniara)

    Varför blir bara män man själv är helt ointresserad av förtjust i en och tvärtom?

    Välkommen i klubben! Det här är väl helt naturligt. Du är inte heller intresserad av vissa personer, eller hur, samma fenomen fast tvärt om.

    Jag har 2 beundrare som jag inte är intresserad av vilket jag tydligt talat om. Den ena säger att han älskar mig men jag tolkar det bara som att han behöver någon som tar hand om honom, och den andra vill ha sex. Ingen av dem kommer att få mig utan får nöja sig med att ha mig som vän.

  • Anonym (aniara)
    Anonym (Grinig) skrev 2015-03-22 10:50:25 följande:
    Ja men då är vi i liknande situationer då, har det likadant med två. Och visst vet man att folk har all rätt i att gilla vem dom vill, precis som folk har rätt till att inte gilla en själv. Men i längden, fy va irriterande det är. Kan inte Amors pilar slå till på rätt ställen någon gång? smile2.gif

    Nästan mer provocerande att ens ha beundrare man själv inte vill ha än att inte ha några alls, iallafall känner jag så nu. Vet inte, har blivit lite trött på skiten bara...skönt att ventilera lite.
    Visst är det jobbigt att avvisa någon, men har man inga känslor så har man inte. Jag måste säga att jag känner mig jagad för att de vill ha någonting av mig som jag inte kan ge. Varför måste jag försvara mig, är det så svårt att acceptera mitt nej?  

    Självklart att Amor kommer att träffa dig, förr eller senare.
Svar på tråden Varför blir bara män man själv är helt ointresserad av förtjust i en och tvärtom?