• Serpus

    Varför blir bara män man själv är helt ointresserad av förtjust i en och tvärtom?

    Det har inte slagit dig att det kanske är för att du har för höga krav ? Du vill ha nån som är mer intressant än dig själv och de som egentligen ligger mer i nivå med dig tycker du inte duger.

  • Serpus

    Min egen erfarenhet är att det är väldigt uppenbart när kvinnor är intresserade och att de flesta män uppskattar det och blir mycket mer benägna att bli intresserade då. Det är nog rätt tydligt när en tjej inte är intresserad i en kompis relation, men däremot är det nog väldigt vanligt att när en kille och en tjej umgås under en längre så är det stor chans att intresse uppstår hos ena eller båda parterna.

    Tror det är svårt att komma runt speciellt om nån av dem är singlar. Jag är själv kille och många tjejer som man egentligen inte klickar med kan man ändå börja bli lite intresserad av om man umgås tillräckligt ofta, vill alltså poängtera att det inte är tjejen som sådan utan tiden man umgås. Lustigt nog för mig har jag aldrig blivit så intresserad av de snyggaste tjejerna som har stabila relationer för då är man mer mentalt inställd på att det ska vara en kompisrelation. De som är mer ordinära har man inte haft uppe garden och det har kanske lite bara hänt. Hurusom tror jag nog att du får räkna med att sånt kan hända. 

Svar på tråden Varför blir bara män man själv är helt ointresserad av förtjust i en och tvärtom?