• Anonym (jaha)

    Varför blir bara män man själv är helt ointresserad av förtjust i en och tvärtom?

    Anonym (Grinig) skrev 2015-03-22 14:04:12 följande:
    Glömde tillägga att det fanns en jättegullig tjej som gillade honom och som passade honom. Väldigt lika både till det inre och yttre, men henne kastade han bort. Han ska minsann iallafall ha någon som är snyggare än en trea på en 10 gradig skala hette det då....hans ord då.
    Varför ska ha nöja sig med någon han inte har känslor för när du inte vill göra det?
  • Anonym (jaha)
    Anonym (Grinig) skrev 2015-03-22 16:01:08 följande:
    Nu tog jag bara det som exempel, han har all rätt till att vara kräsen såklart. Men han blir irriterad över att dom han vill ha inte vill ha honom emma.
    Lite som din trådstart då ;)
  • Anonym (jaha)
    Anonym (Grinig) skrev 2015-03-22 16:16:05 följande:
    Jag förstår din poäng, absolut. Men sedan finns det grader av skalan när det kommer till olika människors problem. Jag stalkar inte folk som inte vill det tex.
    Självklart finns det grader. Ens egna problem är på riktigt, andras är bara trams :D
  • Anonym (jaha)
    tankfull skrev 2015-03-22 16:45:54 följande:

    Jag tror inte att du säger ifrån på ett definitivt sätt och det är det som får killen att hänga kvar. Jag har sett andra tjejer som gillar uppmärksamheten de får trots att de beklagar sig om att det är såå jobbigt! Du säger säkert nu att du visst har sagt ifrån, men det är någonting i sättet du säger det på som gör att killen får hopp om att det ändå kan bli något. Eller att han ska få lite sex i alla fall.
    Vad det gäller att falla för någon som inte är lika intresserad tror jag att alla har varit med om det. Är man väldigt intresserad finns det risk för att man beter sig lite desperat eller hyper på något sätt, vilket inte är attraktivt. När man inte är intresserad kan man vara sig själv, vilket kan attrahera fel typer. Och man vill ha det man inte kan få. Flockledaren är den som blir fjäskad för men inte fjäskar för nån annan och därför kan man få uppfattningen att den som inte verkar intresserad är den som står över en själv i rang - vilket inte alls behöver stämma!


    Kan ligga en del i det, sen blir faktiskt män uppmuntrade att inte ge upp heller. Kolla trådar här där män klagar på att de har svårt att hitta kärlek, då uppmuntras de till att satsa och inte ge upp så lätt.
Svar på tråden Varför blir bara män man själv är helt ointresserad av förtjust i en och tvärtom?