Inlägg från: Anonym (En till) |Visa alla inlägg
  • Anonym (En till)

    Varför blir bara män man själv är helt ointresserad av förtjust i en och tvärtom?

    Här är en till! Utbjuden av alla möjliga jag inte vill ha, de går jag inte ens ut med. Han jag vill ha är min vän och han har flickvän. :( vi träffas dock jämt. Jag vet inte vad jag ska göra längre..

  • Anonym (En till)

    Vad jobbigt det måste vara att han är upptagen, då kan man ju inte vara hur fräck som helst. Vet han om att du är intresserad?

    Visst är det nästan mer påfrestande med oönskad uppvaktning, det var helt okej i början. Men när man känner sig lite nere så får det en att bara känna sig ännu mer ensam.

    Han vet om att jag är intresserad och han är det med men håller tillbaka pga henne. Han pussas, kramas och ger mig uppmärksamhet men det räcker inte för mig. Jag vill ju ha någon som ger mig allt...

    Ja det där med uppvaktningen, om det ändå varit någon i min smak så jag kunde komma över honom men ingen är min typ. 2 som flörtat idag men jag känner bara nä. Jag vet vad jag vill ha.

  • Anonym (En till)
    Anonym (Grinig) skrev 2015-03-22 20:44:49 följande:

    Förstår inte varför folk inte lämnar sina relationer när dom så uppenbart är intresserade av andrà. Har det hänt nåt mer mellan er?

    Ja det är ju så, men fått två ragg på en dag och söndag t o m. Det är bra jobbat, men är det från oönskat håll så kvittar det ju.

    Själv är jag lite glad idag, har varit betydligt mer på mot honom än vad jag brukar. Och får lika bra respons tillbaks, det är huvudsaken.


    Hänt mellan oss, pussas, kramas, håller handen, all ledig tid tillsammans. Hon bor i annan stad.

    Idag sa han att hon var här och jag har inte svarat på något han skrivit. Han skriver, kollar om jag skriver och det värsta av allt? Han och jag är grannar så hon befinner sig två trappor upp och har ingen aning om vad han gör med mig utan tror vi är vänner. Därav denna markering mot honom idag. Han har träffat mina barn, mina föräldrar.

    Ja den uppmärksamheten jag får från annat håll vet han om och förra gången sa han att han inte ville dela mig med någon annan, nähä men jag ska dela dig?! ????

    Hårt mot hårt om jag nu klarar det för ser jag honom är jag världens mes.

    Vilken sits är du i?
  • Anonym (En till)
    Anonym (Grinig) skrev 2015-03-22 21:46:58 följande:

    Oj vilken soppa du satt i. Ja men det är bra att du står på dig där, du är singel och inte han så du har all rätt att vara med andra. Tror att det är bra att du står på dig där, risken är annars att han inte har någon respekt. Men fy vad jobbigt, varför gör han inte slut med henne, vad säger han till dig om det?

    Min sits är lättare, vi träffades ute och klaffade direkt. Han har visserligen inte varit singel så länge och jag hade lämnat en kort relation som inte var vidare utvecklande ett tag tidigare, men vi var båda singlar.....om vi inte ska räkna med min envisa lilla stalker då som gärna ser mig som sin ägodel då.

    Det underlättar på så sätt när det inte finns en tredje part, men sen så är det väl vissa saker jag är lite osäker på. Vi är rätt lika och har båda rätt tunga ryggsäckar, så man vet inte riktigt än vad som händer såklart. Jag gillar inte dejtingstadiet heller, denna eviga limbon man svävar i. Osäkerhet, lycka och alla känslostormar på en och samma gång.


    Han vägrar prata om henne, låtsas som inte höra. Jag får uppfattningen att där finns någon hållhake. Jag kan för allt i världen inte lista ut vad. Men såhär har det varit i 6 månader. Var ledig stund är han med mig och jag orkar inte mer. Denna vecka ska vi se om han säger något. Jag kommer bara svara att du är med henne och då stör jag inte. The end. Han måste förstå att han gör mig illa.

    Så för din del är det ju egentligen "bara" att köra då?! ???????? självklart är det jobbigt att lära känna någon och gå igenom allt på nytt, börja om från början men tänk så mycket kärlek och omtanke. Det finns någon där. Inte vem som helst utan någon som tycker samma sak som du-och inte är upptagen.
  • Anonym (En till)
    Anonym (Grinig) skrev 2015-03-23 06:12:29 följande:

    Har en kompis som var i en liknande, vi runtomkring var skeptiska till det där eftersom han inte var klar. Men hon brann en dag av på honom, han avslutade med flickvännen och idag är han med min kompis. Så det kan alltid lösa sig i slutändan men det är inte alltid lätt med kärlek och känslor. Du kan ju retas lite nästa gång hon är på besök, spela låtar med passande och slagkraftiga texter på högsta volym eller nåt.

    Går inte att hitta någon som tycker samma sak som en själv, friktion behövs.


    Ja det är ju det är att vi har så roligt ihop. Värsta humör blir på topp när vi ses.

    Vi får se om han förstår. Har svarat honom efter 12 h med 1-2 ord. Han ringde direkt. Jag svarade inte. La däremot upp en låt på fb, wicked hane. Han förstår piken. Han är överintelligent.

    Så nu får vi se. Saknar han mig eller varsågod henne har han redan men varför bemöda dig med allt detta för min skull? Han gör allt, då menar jag allt för mig. Känslorna finns där, det säger han. Jag har sagt att jag backar så länge hon är där och det påpekar jag ofta när det hettar till.
Svar på tråden Varför blir bara män man själv är helt ointresserad av förtjust i en och tvärtom?