Inlägg från: Anonym (Grinig) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Grinig)

    Varför blir bara män man själv är helt ointresserad av förtjust i en och tvärtom?

    Anonym (En till) skrev 2015-03-23 17:55:59 följande:

    Ja det är ju det är att vi har så roligt ihop. Värsta humör blir på topp när vi ses.

    Vi får se om han förstår. Har svarat honom efter 12 h med 1-2 ord. Han ringde direkt. Jag svarade inte. La däremot upp en låt på fb, wicked hane. Han förstår piken. Han är överintelligent.

    Så nu får vi se. Saknar han mig eller varsågod henne har han redan men varför bemöda dig med allt detta för min skull? Han gör allt, då menar jag allt för mig. Känslorna finns där, det säger han. Jag har sagt att jag backar så länge hon är där och det påpekar jag ofta när det hettar till.


    Helt rätt! Tror faktiskt inte att man vinner på att vara förstående och låta honom styra som han vill. Då kommer ingenting förändras, du har all rätt att stå på dig och visa hur du vill att ditt liv ska se ut.

    Du får väl köra lite wicked game skränandes i högtalarna nästa gång hon är där, och varför inte googla fram fler låtar när du ändå håller på.
  • Anonym (Grinig)
    Anonym (Jomenvisst) skrev 2015-03-23 17:58:03 följande:

    Det är ju det jag gör.. och visst finns det nog vettiga singeltjejer där ute. Men dom jag hittat kan till en början verka vara vettiga, men sen kommer alla ryggsäckar dom bär på.

    Ja vi har alla våra problem och ingen är perfekt, och tur är väl det.


    Jo fast det har väl vi alla? Du tror inte att det bara är så att du letar lönndörrar ut då? Anledning till att sticka? Kan faktiskt inte tänka mig några som är mer sköra och labila än olyckligt gifta kvinnor som vänsterprasslar som fått i sig några glas vin. Skojar lite där.

    Förstår ändå problematiken, du ska veta hur mycket jag gnällde när jag blev singel vid 30. Alla fina män var upptagna, måste jag skaffa mig en gymnasiekille eller en medelålders man med vuxna barn nu eller. Men det finns underbara män och kvinnor om man bara öppnar upp sig lite, säger jag nu som är blyg och tråkig.
  • Anonym (Grinig)
    Anonym (Slampor) skrev 2015-03-23 18:09:15 följande:

    Så länge man knullar män som skiter i en så blir det så, ja. Dessutom minskar man ju chanserna att nån annan kille ska vilja ha en också.


    Du var lite butter.

    Nu ligger jag faktiskt inte med män som skiter i mig, det skulle jag aldrig våga mig på. Och skulle aldrig falla mig in att ligga med män som kallar kvinnor för slampor, så mycket självrespekt har jag. Får tacka pappa och mamma för det.
  • Anonym (Grinig)
    Anonym (Kär) skrev 2015-03-23 21:20:44 följande:

    Mmm, fast jag vill helt enkelt inte ragga på dem som inte är intresserade av mig. Jag känner det som att jag faktiskt har såpass bra självförtroende att jag tycker att om någon inte gillar mig så är det inte en så kul typ :O Väldigt hårddraget förstås men något sånt.

    När det väl tar fart så går jag nog upp i det härliga så att jag inte tänker så mycket, eller snarare att jag inte är rädd, bara fylld av fjärilar och spänning. Jag går nog med känslan och lever ut mina innersta "lustar" eller hur jag skall uttrycka det. Är inte romantisk alls utan drivs väl av stark attraktion, kanske att man upplever sig som mer skyddad då.


    Va underbart det låter att bara gå in i känslan sådär, jag blir så sjukt inspirerad och vill också bli så. Bara följa med känslan och ha positiva tankar, har du alltid varit och känt så när du träffar någon det klickar med?

    Själv är jag väldigt glad och på något sätt känns det väldigt bra denna gång egentligen, lite tidigt att säga. Men däremellan kommer osäkerheten fram, tänk om han träffar någon bättre än mig. Tänk om han bara leker med mig, det där eviga tänk om. Det är inte bra, ska anamma mer din inställning. Låter så mycket sundare och bättre.
  • Anonym (Grinig)
    Anonym (zyx) skrev 2015-03-23 22:19:23 följande:

    Du är verkligen inte ensam! Jag lider nämligen av samma, är så trött på detta! Hur finner man någon som är intresserad av en och man är också intresserad av den personen???? Känner att mina 4 år som singel börjar tära på mig, lika bra att skita i allt och leva ensam tills man dör...


    Har känt likadant 500 gånger, men någon gång i livet så borde man iallafall träffa någon som känns någorlunda rätt.
  • Anonym (Grinig)
    Anonym (Kär) skrev 2015-03-23 22:26:02 följande:

    Inte riktigt likadan när jag var i tonåren men i vuxen ålder har jag varit sådan. Jag har lärt mig att det går som bäst när jag släpper kontrollen en smula och släpper fram det som är jag rätt mycket. De flesta brukar falla för något jag har som jag själv inte ser helt, men det gensvaret jag får av någon jag klickar med är oslagbart. Att ha roligt och trivas med mig själv är nog min grej, utseende har en viss betydelse men just det där att tycka om sig själv brukar funka mkt bra enligt min erfarenhet.

    Hur känns det när ni umgås, får du en bra känsla? Om han skulle träffa ngn annan/leka med dig så var han ju ändå inte rätt för just dig, då finns det andra bättre där ute.

    Min crush studerar mig "i smyg", har ibland ett nästan förlorat uttryck när vi ser in i varandras ögon. Det känns så j*a bra, jag tvekar inte på känslorna men det finns omständigheter som hindrar men så kan det vara ibland.


    Åh va underbart, låter ju verkligen så bra. Du är en sån där kvinna som verkar ha lite det. Nu så har väl jag också en viss charm som kan visa sig om mannen i sig är bekräftande och trygg i sig själv. Däremot har jag alltid blivit så nervös om mannen är lite för snobbig eller har hela kontrollen över situationen.

    Det blir väl så mycket lättare om man märker att mannen är förälskad i en, då blommar man väl ut. Nu vet jag inte riktigt vart han jag dejtar står, men vi har daglig kontakt och han verkar tycka bra om mig som person. Får väl lossa lite själv på kontrollen.
  • Anonym (Grinig)

    Är extremt pladdrig idag, kom på en positiv sak faktiskt med han jag dejtar. Han skrattar alltid åt mina dåliga skämt och säger ofta att han tycker att jag har lite charmiga egenheter. Tror faktiskt att jag ska sms:a honom nu och fråga om vi ska hångla lite efter jobbet.

    Måste vara solen som gör en lite vildare idag.

  • Anonym (Grinig)
    Anonym (samma!) skrev 2015-03-23 23:30:16 följande:

    hej jag har samma problem, alla killar som jag absolut aldrig skulle titta på eller ens vara med, dom blir görkära i mej men dom jag blir jätteintresserad av, dom vet ej att jag finns och skulle aldrig välja mej heller!


    Det är en så jobbig känsla, själv kanske det börjar bra men sedan drar dom om det börjar för seriöst. Dejting är sjukt tärande känslomässigt. I värsta fall får man väl låsa in killarna i källaren så dom inte kan fly men hur kul är det? :-/
  • Anonym (Grinig)
    Anonym (motsatt) skrev 2015-03-24 08:09:17 följande:

    Ja,det finns verkligen fega människor därute!

    Men de märkel väl själva sen hur kul det är när de händer de själva!

    Karma!


    Fast är man inte intresserad så är man väl inte det tyvärr, men suger ibland.
  • Anonym (Grinig)
    Anonym (motsatt) skrev 2015-03-24 08:17:37 följande:

    Klart man inte kan vara intresserad utav alla,en del blir en engångsgrej även om det va bra,men sen finns ju lägen när saker pågått en längre tid och killen drar.

    Och man undrar varför? Det lät/vetkade ju så bra?

    Hur mår den killen undrar jag,som beteer sig så?

    Exempelvis.


    Det finns känslomässiga parasiter, sådana som lever på att få andra att falla. Sen när dom lyckas få motparten att falla så drar dom. Det är avskyvärt, har tyvärr råkat ut för en sån kille.

    Så skulle jag aldrig kunna göra.
Svar på tråden Varför blir bara män man själv är helt ointresserad av förtjust i en och tvärtom?