• dreamgirl

    Håller på att skiljas, hur har ni hanterat sorgen.

    Kram Vibeche. Kan meddela att jag gick ur facebook och Instagram. El Instagram appen tog jag bort o facebook kontot inaktiverade jag. Inte intresserad av framtida inlägg on vad mitt ex å hans nya gör el höra om alla lyckliga äktenskap. Är ju inte så att någon skriver något negativt där.

    Man gör sig nog en björntjänst om man hänger på såna ställen nu.

    Du ditt ex är en idiot. Vänta bara, snart går du ur detta stark och lycklig å då först kan man hitta en ny kille.

    Kram

  • dreamgirl

    Vet inte om du syftade på mig men jag svarar ändå. . Det är bättre , mycket bättre. Har kommit till ett läget där man kan se sitt ex dåliga sidor. Det som man nu ser inte var så bra när vi bodde tillsammans som man då skyllde på småbarnslivet. Å det hade såklart med det att göra. Mitt ex hanterar stress fantastiskt dåligt. Så fort han blir stressad väller det ut skit o mest över mig.

    Om 3 veckor flyttar jag ut ur vårt gemensamma hus

    Om 4 veckor sticker jag o mina killar till Kreta

    Om 5 veckor får jag nya lägenheten.

    Åjag planerar o tänker o myser över hur jag ska inreda o köpa till det.

    Men visst. Sen kommer dippar. Där man inser att man är själv o kanske kommer vara det luvet ut.

    Kram o tack som frågar.

    Hur är det med dig djävulens högra hand

    Å Vineche. Hur går det. Hoppas du mår bättre idag. Kram

  • dreamgirl

    Behöver lite stöd

    Barnen verkar fortfarande tycka det e naturligt att han har en ny. Fattar 9-åringen exakt vad det handlar om. Varför är det ok tycker han. Har exet vatt så smart att lotsat in henne som kompis i deras liv å därför....

    Fick även idag reda på av en kompis att hon sett på facebook att han inte åker själv. Verkar vara en parresa. Han o tjejen. Hennes syrra o man o ett par till. Vet inte om där e några barn med. Står inte i inlägget. Detta har han inte nämnt. Hade ingen aning. Å jag vet kan jag inte kräva. Men hade varit trevligt att en gång få reda på allt.

    Försöker släppa. Å det går rätt ok. Men jag känner mig som en främling i hans liv. En person man inte behöver ta hänsyn till

  • dreamgirl

    Tack. Jag vet att ni har rätt. Känner egentligen att jag kommit rätt långt. Saknar inte honom när jag är själv. Å skulle han velat ha mig tillbaka nu då hade jag sagt nej. Han har helt enkelt sårat mig för mycket. Men kanske jag inte vant mig vid den här delen att man måste mörka. Omhan ber mig ta barnen för han dka på semester kan han väl lägga fram alla korten på bordet. Men ni har rätt. Vi är inget till varrandra. Men kramas ville han märkligt nog när vi träffades sist. Jaja men jag mår faktiskt rätt bra trots allt. Tror det är den fysiska närheten tillnågon man saknar. Å kag pratar fsktiskt inte bara om rent sex. Utan kramar o pussar o kyssar o sånt.

    Kram på er o tack

  • dreamgirl

    Hej på er. Hoppas det går bra för er. Jag själv mår både bra o dåligt. men jag kan fortfarande inte få in i skallen att han har en ny. Här står jag själv o packar våra grejer o sorterar medans han är på semester. Har visserligen sorterat efterhand men jag måste bara vara sveriges mest korkade människa. Han kläckte säkert bara ur sig att han älskade mig med jämna mellanrum o så fixade jag ALLT. Måla om uterum, klassmamma, försäljning mm mm.

    Å grejen är att jag väl inte vill ha honom å känner att jag börjar komma över honom men varför kan jag inte släppa att han har en ny. Visst känner mig galet utnyttjad.

  • dreamgirl

    Hej oj vad jag missat. Har fullt upp med att packa inför flytten som går om 1 vecka.

    Vi byter tisdagar men till hösten blir det måndagar. Vi har fört grejer fram å tillbaka men nu har jag tröttnat. Vi kommer ha dubbla grejer förutom ytterklädder o skor. mina barn är 6 och 9 år och de har hanterat skilsmässan bra.

    Gällande skolavslutning o sånt väljer jag att gå på så mycket av det som möjligt. Nästa vecka har min 9-åring skolavslutning å då är det hans vecka men jag kommer iallafall gå på skolavslutningen. Om han inte vill gå har jag släppt. Har väl anammat dig mannen där. Känner att det gynnar ju bara mig om jag umgås mycket vad han väljer att missa är hans förlust.

    Vi har aldrig haft problem med vab el så. Den som har barnen vabbar. Blir det för många dar får man väl säga till själv

    Ja mina barn har också kommit med en del kommentarer omså får man göra där o så men jag försöker att sköta allt så snyggt det går.

  • dreamgirl

    Får hålla med, lyssna å låta din kompis älta o älta o älta. Det är tufft o kräver mycket vädring för att man ska komma igenom det. Förklara att personen kan ringa när som o att det inte är problem att samma sak sägs 100 ggr sen är det nog så att man ibland behöver någon som sätter ner foten och säger nä nu får du komma ut o göra nåt.

  • dreamgirl

    Hej alla, hur mår ni? Själv flyttade jag ur huset igår. Det gick bra. Idag skulle jag och mitt ex träffas för att hämta tv:n. Han ringde å skällde för att jag hade telefonen ljudlös. Hans bil hade pajat. Han ringde två gånger till. slutade med att jag åkte dit o barnen var själva en stund medans vi hämtade tv:n. När vi kom till bilen efter lämnat dem bröt jag fullständigt ihop. Jag skrek o skällde över att han skäller på mig när nåt händer. Han har valt bort mig då får han fan ge sina dåliga egenskaper till sin nya flickvän med. Sa att man inte åker på semester när man är gift. I vintras hade vi inte ens lämnat in papper. Han sa vi har inget förhållande å jag får göra vad jag vill. Nä klart han får åka på semester med vem han vill. Men han har sårat mig på så många plan att jag inte vet vad jag ska göra. Hade han skött allt bättre hade det nog inte varit ett problem. Har mått mycket bättre men detta att han ringde fick mig att bryta ihop. Han vill vara kompisar. Å grät å sa hata inte mig. Jag hatar inte dig utan vad du gjort. Så sent som i söndags var han hemma i huset o grät. Antar för han tycker det är sorgligt.

    Känner mig så patetisk. När ska jag vara hel o acceptera läget. Han har låtit mig sköta allt o har haft en kvinna samtidigt som mig o förväntar sig nu när han gjort ett val att jag bara kan övergå till att vara kompisar.

    Förlåt. Önskar mer än något att jag lyckades hantera detta bättre

  • dreamgirl

    Vibeche tack. Behöver nog höra det. Nä så är det nog. Mannen jag älskade försvann för 2,5 år sen snart o den nya har spelat på mina känslor lika länge. Under andra omständigheter hade det kanske funkat. Men bara för han efter 2,5 år av velande o dubbla budskap harar bestämt sig o gått vidare så kanske jag inte kan bara glömma på 1 sekund. Tid behöver jag. Men hatar att jag ältar å ibland undrar jag hur trött mina kompisar är på mig. de säger att de är lugnt men..,,,

Svar på tråden Håller på att skiljas, hur har ni hanterat sorgen.