• Zafirah

    hur var din kropp efter p-piller?

    Min kropp ville inte alls funka när jag slutade med p-piller. Slutade i november 2013 och efter ca 8 månader utan mens bokade jag en tid hos gyn som visade inget var fel.. det var bara att vänta. Då gick jag och köpte rosenrot på apoteket och otroligt nog fick jag mens exakt 2 veckor efter första tabletten.


    Tror jag hade mens månaden efter också men sen gjorde den ett uppehåll på kanske 2 månader.. och sen 2 månader igen.. Så under hela förra året hade jag mens 4 ggr. Men av ren tur prickade vi in ägglossningen nu i december så i september ska vi få en liten bebis :)


    Som tur var hade vi planerat att börja försöka efter sommaren, så vi behövde egentligen inte försöka länge.. Men frustrerande när kroppen inte vill funka! 

  • Zafirah
    trixarn skrev 2015-03-27 13:09:22 följande:
    men va kul att rosenrot funkade, jag har fortfarande mina tvivel men beställde det precis, så håller tummarna att jag ska slippa frustration framöver. fortsatte du med rosenrot även efter du fått mensen som ett allmänt tillskott eller slutade du när det gav effekt först?
    Nää jag slutade med rosenrot efter att första mensan kom. Men om jag inte minns fel så provade jag att ta det igen när mensen gjorde uppehåll på någon månad igen. Men då kom det ingen mens efter 2 veckor. Men tror absolut det kan ha hjälpt att kicka igång allting första gången :) Hoppas det funkar för dig!
Svar på tråden hur var din kropp efter p-piller?