Inlägg från: Anonym (Opassande) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Opassande)

    Förälskad i mitt barns lärare...

    Hej... Jag vet redan att detta är jäkligt opassande, att gå och förälska sig i sitt barns lärare! Det går ju inte, det får man inte...

    Det är inte så att jag är kär på det planet att jag vill ha hen som en partner, vi har båda familjer. Det är mer en... Attraktion/förälskelse! Ja, hur ska man beskriva. Att det känns som att vi klickar och attraherar varandra sexuellt. Våra blickar talar samma språk...

    Jag skulle aldrig drömma om att vara otrogen mot min partner. Jag har "frikort" på samma kön om vi säger så och vi är ju då av samma läraren och jag... Jag har ingen aning om läraren ens är bi, jag kanske tolkar allting fel! Men det känns väldigt starkt som en kemi mellan oss, kan man inbilla sig den känslan?

    Från känsla till handling är steget rätt långt men skulle ändå vilja höra vad andra tänker...

    Känner man av när attraktionen är ömsesidig?

    Finns det lärare som kännt/känner så här för en förälder eller är det vanligare tvärtom?

    Det är lite jobbigt att ena stunden prata om något i skolan och en stund senare möta en HELT annan blick från samma lärare och då själv känna av den här sexuella attraktionen och tanken att den här personen vill jag älska med...

  • Svar på tråden Förälskad i mitt barns lärare...
  • Anonym (Opassande)

    Ja, visst är det intressant. Nej det finns väl kanske inga bra svar? Undrar nog mest om man känner av om en attraktion är ömsesidig?

    Grejen är att jag inte medvetet lägger ner oändligt med energi på det. Men känslan/lusten finns ju där och stör mig eller vad man ska säga. Det här är inget jag valt. Och det stör verkligen mina tankar ibland då jag helst av allt vill slita av hens kläder och känna våra nakna kroppar mot varandras, om jag lät känslorna få styra då vill säga!

  • Anonym (Opassande)

    Eller, ja slita av var kanske att ta i. Klä av varsamt är nog mer min grej hehe Men poängen här är ju att personen attraherar, gör mig nyfiken och får mig att vilja gå längre än man troligtvis borde!

  • Anonym (Opassande)

    Vi träffas allt ifrån 2 till 6 ggr i veckan! Både i skolan och utanför. Hen är både proffesionell och samtidigt personlig. Glad, ler nästan alltid. Bjuder ofta på sig själv. Söker kontakt med mig! Även ögonkontakt, blickar och leenden. Jag har kännt så här en längre tid nu, egentligen redan sen förra hösten men det har liksom växt fram mer och mer. Vi är båda väldigt bra på att skilja arbete från annat känns det som. När det behövs är allt på en proffesionell nivå annars mer avslappnat. Men det finns absolut något där, det är jag helt säker på Men vi jobbar båda hårt på att inte "riva våra murar".

    Roligt att höra att det finns fler i liknande situationer. Hur är det opassande för dig passande eller opassande? Vill höra mer.

Svar på tråden Förälskad i mitt barns lärare...